Orange: Vydajte sa po stopách Julesa Verna

Tlačová správa:

Bratislava, 31. júla 2006 – Neobyčajnú akciu pripravil v tomto lete Orange pre svojich zákazníkov. Možnosť vyhrať zájazdy do exotických krajín po stopách Julesa Verna a pozrieť sa za hranice všednosti majú všetci zákazníci Orangeu, ktorí podpíšu akciový Dodatok k zmluve o pripojení. Okrem možnosti vyhrať dobrodružný zájazd snov do málo prebádaných krajín pre dve osoby, získa každý zákazník, ktorý využije túto akciu aj zaujímavú knihu Julesa Verna. Prostredníctvom napínavého čítania plného dobrodružstiev sa aspoň na chvíľu vráti do čias svojho detstva a zažije nevšedné dobrodružstvá vďaka tejto exkluzívnej edícii verneoviek. Okrem toho prináša v tomto lete Orange svojim verným zákazníkom paušály, mobilné telefóny a služby len za polovicu na tri celé fakturačné obdobia.

Počas štyroch týždňov bude každý zákazník, ktorý podpíše akciový Dodatok k zmluve o pripojení zaradený do týždenného žrebovania o dobrodružnú cestu snov do Mongolska, na tajomný ostrov Zanzibar, na plavbu po Amazone, alebo safari za polárnym kruhom. Zákazníci Orangeu sa však môžu vydať po stopách Julesa Verna aj prostredníctvom kníh zo špeciálnej edície Orangeu. Každý týždeň dostanú knihu, ktorej titul vystihuje aj dobrodružný zájazd. Neuveriteľné dobrodružstvo tak môžu zažiť aj vďaka knižným titulom V krajine kožušín, 800 míľ po Amazone, Tajomný ostrov a Ľadová sfinga, ktoré získajú od Orangeu ako darček, ktorý im spríjemní letnú dovolenku.

Na každý dobrodružný zájazd poputuje päť šťastlivcov, ktorí môžu so sebou do krajiny snov zobrať ešte jednu osobu. Akcia potrvá od 31.7. do 27.8.2006.

Tituly budú rozdávané vždy len v daný týždeň podľa termínov v tabuľke:

 

od 31.07. do 06.08.2006 - V krajine kožušín

od 07.08. do 13.08.2006 - 800 míľ po Amazonke

od 14.08. do 20.08.2006 - Tajomný ostrov

od 21.08. do 27.08.2006 - Ľadová sfinga

Diskusia k článku:

Začať diskusiu