Rýchly internet od T-Mobilu môže využívať už takmer polovica populácie Slovenska

Tlačová správa:

Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a.s., od 14. júla rozširuje pokrytie signálom pre mobilný širokopásmový internet do ďalších 20 miest. Služba Rýchly internet je tak od tohto dňa dostupná pre približne 2,4 milióna obyvateľov Slovenska vo viac ako 600 mestách a obciach. T-Mobile výrazným rozširovaním pokrytia potvrdzuje pozíciu lídra v poskytovaní mobilného širokopásmového internetu na Slovnesku.

Najrýchlejšie širokopásmové mobilné pripojenie do internetu, ktoré umožňuje pripojiť sa bezkonkurenčnou rýchlosťou až 2 Mb/s, môžu využívať tisíce ďalších zákazníkov. Spoločnosť T-Mobile Slovensko od 14.júla 2006 významne rozširuje pokrytie signálom služby Rýchly internet o ďalších 20 miest. Obľúbená služba je tak od tohto dňa dostupná pre 45% populácie Slovenska, čo predstavuje približne 2,4 milióna obyvateľov.

Výhody najrýchlejšieho širokopásmového mobilného pripojenia na Slovensku prostredníctvom technológie FLASH-OFDM môžu zákazníci využívať už aj v týchto mestách a priľahlých obciach:

Brezová pod Bradlom

Dolný Kubín

Kolárovo

Liptovský Mikuláš

Hliník nad Hronom

Nemšová

Nová Dubnica

Nové Mesto nad Váhom

Podbrezová

Poprad

Považská Bystrica

Rožňava

Senica

Slovenská Ľupča

Svit

Trenčianska Teplá

Veľký Meder

Zleté Moravce

Žarnovica

Žiar nad Hronom

S prenosovými rýchlosťami 2 Mb/s (downlink) a 512 Kb/s (uplink) ostáva Rýchly internet bezkonkurenčne najrýchlejšou mobilnou dátovou službou na slovenskom trhu. Služba Rýchly internet nie je viazaná na žiadnu SIM kartu a ani na využívanie akéhokoľvek hlasového mesačného programu. Na vysokorýchlostné pripojenie stolového počítača alebo notebooku k internetu zákazníkovi postačí Modem alebo Dátová karta. Obe zariadenia je možné ku ktorejkoľvek z troch tarif služby Rýchly internet (2, 10 a 20) získať iba za 990 Sk (s DPH).

Záujemcovia o rýchle mobilné internetové pripojenie spĺňajúci podmienky získania štátneho príspevku majú stále jedinečnú možnosť objednať si a využívať službu Rýchly internet so štátnym príspevkom za skvelú cenu iba 399 Sk (bez DPH) mesačne.

Signálom služby Rýchly internet pokrýva T-Mobile v rozsahu celej aglomerácie už viac ako 600 slovenských miest a obcí. Spoločnosť T-Mobile plánuje do konca augusta 2006 rozšíriť pokrytie služby Rýchly internet až na 70% obyvateľov Slovenska. Presný zoznam aktuálne pokrytých lokalít a ďalšie informácie nájdu zákazníci na stránke www.rychlyinternet.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu