Orange: Christina Aguilera v mobiloch Sony Ericsson

Tlačová správa:

Bratislava, 22. júna 2006 – Exkluzívny obsah z nového albumu Christiny Aguilery „Back To Basics“ prináša svojim zákazníkom do mobilných telefónov Orange Slovensko spolu so Sony Ericssonom. Zákazníci Orangeu si budú môcť do svojich mobilných telefónov stiahnuť tematické pozadia, šetriče, zvonenia, ale aj videa.

V ponuke Orange Slovensko bude od začiatku júla aj telefón Sony Ericsson W300i Jing, ktorý bude obsahovať mobilný obsah s tematikou Christiny Aguilery. V tomto atraktívnom walkmanovom „véčku“ nájdete obrazový obsah a pieseň Christiny Aguilery „Hello“ v podobe celej skladby aj reálneho zvonenia. Orange Slovensko sprístupní svojim zákazníkom wap a webovú stránku venovanú Christine Aguilere, na ktorej si budú môcť stiahnuť rôzne zvonenia, pozadia a šetriče, ako aj exkluzívne video k ústrednej piesni „Ain´t No Other Man“ z jej nového albumu, ktorý vydáva 15. augusta.

Cieľom partnerstva Orangeu a Sony Ericsson je podporiť rozširovanie mobilnej hudby. „Dnešné mobilné telefóny sa kvalitou zvuku a množstvom nastavení vyrovnajú samostatným hudobným prehrávačom. Všetko nasvedčuje tomu, že budúcnosť bude patriť najmä platenému multimediálnemu obsahu, od hudby až po televíziu v mobile. Preto sa Orange rozhodol poskytnúť svojim zákazníkom tento exkluzívny obsah“ povedal Richard Fides, Media Relations Manager Orange Slovensko.

Bližšie informácie o exkluzívnom obsahu Christiny Aguilery nájdete na www.orange.sk/zony.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu