Nové LG v štýle Chocolate na svete

Tlačová správa: Na svete sú ďalšie dve čokoládky

Spoločnosť LG Electronics predstavila supertenkú véčkovú čokoládku s označením KG810 a k tomu ďalší čokoládový slider LF1200

LG KG810 – supertenká véčková čokoládka

LG predstavilo nové véčko - čokoládkový quad band telefón so supertenkými rozmermi. Podľa prvých informácií sa tento GSM telefón bude predávať v Ázii aj Európe.

Rovnako ako LG Chocolate, ktorý sa práve v týchto dňoch dostáva do slovenských obchodov a k operátorom, má aj KG810 na povrchu externú dotykovú klávesnicu. Tá však v tomto prípade slúži na ovládanie mp3 prehrávača. Kým pri LG Chocolate sa klávesnica aktivuje pri vysunutí slidera, dotykové senzory KG810 sú citlivé na teplo a aktivujú sa pri dotyku prstov.

Dotykové senzory, ktoré sa pre LG stali novým štandardom, nájdete aj po otvorení telefónu v podobe touchpadu.

KG810 je okrem iného vybavený hlasovým záznamíkom, 1.3 megapixelovým fotoaparátom či FM rádiom. Ponúka všetky bežné štandardy, ktoré užívatelia od lifestylového telefónu očákavajú, a ako bonus pribaľuje jedinečný červeno-čierny Chocolate dizajn vo véčkovom prevedení.

Foto: Akihibara news

Slider LF1200 – čokoládka a vysielačka v jednom

Nový slider LF1200 má príťažlivý dizajn a k tomu aj mnoho zaujímavých funkcií. Tento lifestyle telefón podľa ponúka 1.3 MP fotoaparát, MP3, ktoré hrá aj na pozadí, Bluetooth, dokonca aj funkcie diaľkového ovládania (napríklad pre váš televízor). Najzaujímavejšou funkciou je „vysielačkový“ mód, vďaka ktorému sa môžete v okruhu 100 metrov porozprávať s priateľmi cez Bluetooth.

Dizajn LF1200 vychádza z čokoládky. LF1200 čoskoro príde na kórejský trh, kde práve prvá čokoládka dlhodobo vedie rebríčky predajnosti.

Foto: Akihibara news

Diskusia k článku:

Začať diskusiu