Google Maps v BenQ-Siemens telefónoch

Tlačová správa:

BenQ Mobile oznámil, že od júna 2006 začína do svojich mobilných telefónov s podporou UMTS inštalovať Google Maps, ktoré zákazníkom zjednodušia a urýchlia vyhľadávanie potrebných informácií.

Google Maps umožňuje používateľom bezproblémové vyhľadávanie miestnych reštaurácií, galérií, obchodov alebo obľúbených hot-spotov. Používatelia takto získavajú prístup k navigácii, integrovaným výsledkom vyhľadávania, mapám a satelitným obrázkom z Google Earth priamo cez svoj mobilný telefón.

BenQ Mobile pripravuje nové partnerstvá s cieľom poskytnúť svojim zákazníkom široké možnosti využitia mobilných telefónov. Google je jedným z najznámejších vyhľadávačov na svete a BenQ Mobile odteraz prináša výhody Google Maps používateľom telefónov značky BenQ-Siemens s podporou UMTS.

"Obsah hrá významnú úlohu pri tvarovaní mobilného odvetvia. Zákazníci čoraz častejšie využívajú svoje mobilné telefóny na vyhľadávanie informácií cez internet. V spolupráci s Google im umožníme nájsť, čo hľadajú – rýchlo a jednoducho," povedal Clemens Joos, CEO BenQ Mobile. "Ľudia Google poznajú a používajú a som veľmi rád, že BenQ Mobile prenesie niektoré z jeho služieb aj na mobilné telefóny."

Vyhľadávacie služby Google sú momentálne dostupné pre prehliadače na báze HTML, XHTML, WML a CHTML. Google Maps pre mobilné telefóny predstavuje interaktívnu J2ME aplikáciu, ktorá obsahuje mapy, vyhľadávanie, navigáciu a funkciu click-to-call. Google Maps je možné stiahnuť na www.google.com/gmm pomocou prehliadača každého mobilného telefónu.

Google Maps: www.google.com/gmm

Diskusia k článku:

Začať diskusiu