T-Mobile: BlackBerry 8700 a nová aplikácia BlackBerry Connect

Tlačová správa:

Bratislava, 1. máj 2006 – Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a.s., rozširuje svoju ponuku špeciálnych BlackBerry zariadení o nový model BlackBerry 8700. Zároveň prináša svojim zákazníkom aplikáciu BlackBerry Connect, vďaka ktorej môžu unikátnu službu BlackBerry využívať aj na ďalších typoch mobilných telefónov.

T-Mobile od 1. mája rozširuje svoju ponuku špeciálnych zariadení určených na plnohodnotné využívanie služby BlackBerry o nové zariadenie BlackBerry 8700, ktoré ponúka v porovnaní s modelom BlackBerry 7200 niekoľko vylepšení.

Nový model BlackBerry 8700 podporuje technológiu EDGE, ktorá umožňuje rýchlejšiu synchronizáciu a sťahovanie e-mailov a rýchlejší prístup na internet. Novinkou je aj aktívny LCD displej s rozlíšením 320 x 240 bodov, ktorý dokáže zobraziť až 65 000 farieb. BlackBerry 8700 využíva procesor taktovaný na frekvenciu 312 MHz a má pamäť Flash 64 MB a RAM 16 MB.

BlackBerry je vo svete veľmi rozšírené a obľúbené riešenie, ktoré umožňuje zákazníkovi mať svoju e-mailovú schránku k dispozícii kedykoľvek a kdekoľvek. Okrem toho prináša rýchly a komfortný prístup do internetu, k adresáru kontaktov, kalendáru a zoznamu úloh uložených v počítači. Vďaka novej aplikácii BlackBerry Connect môžu odteraz mobilné riešenie BlackBerry okrem užívateľov originálnych BlackBerry zariadení od spoločnosti RIM využívať aj majitelia ďalších mobilných telefónov.

Užívatelia telefónov MDA Vario, Nokia 9300 / 9500 a SonyEricsson P910i si môžu aplikáciu BlackBerry Connect stiahnuť zo stránky www.t-mobile.sk. Inštaláciou tohto softvéru, po aktivácii služby BlackBerry, získajú okamžitý prístup k firemnému e-mailu, podobne ako je tomu pri zariadení BlackBerry 7290, či BlackBerry 8700. Ponuku podporovaných zariadení bude T-Mobile neustále rozširovať.

Aktivácia služby BlackBerry je prístupná iba pre firemných zákazníkov s vlastným e-mailovým serverom. Ďalšie informácie o službe BlackBerry je možné získať na linke Centra podpory významných zákazníkov 12332. Záujemcovia o službu BlackBerry, ktorí nie sú zákazníkmi T-Mobilu, získajú viac informácií na bezplatnej T-Mobile Biznis Infolinke 0800 800 800.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu