200 W nabíjanie od Vivo je plné inovácií. Z 1 % na 100 % to zvládne za 10 minút

Nová generácia batérií umožňuje super rýchle nabitie do plnej kapacity len za pár minút. Kým spravíte rannú hygienu, telefón bude pripravený na celodenné používanie.

Vivo dosiahlo nové prvenstvo, keď uviedlo prvé komerčné 200 W nabíjanie na svete. Táto batéria novej generácie a technológie nabíjania, ktorá dokáže batériu dobiť z 1% na 100% iba za desať minút. Zabudnúť tak môžeme na nočné nabíjanie, nebude potrebné. 

V roku 2020 uviedla značka Vivo na trh prvé komerčné 120 W nabíjanie, ktoré prišlo s modelom iQOO 5 Pro. Teraz posúva laťku ešte vyššie s modelom iQOO 10 Pro, ktorý debutuje na ázijsko-pacifickom trhu. 

S 200 W nabíjaním súvisí aj niekoľko zásadných inovácií, ktoré zaisťujú rýchlejšie nabíjanie a zároveň bezpečnosť a stabilitu pre dlhodobý výkon. Medzi ne patrí nová batéria s ultratenkými pólovými doskami, nový elektrolyt, nabíjacie čerpadlo, nový separátor, a tiež nová schéma batérie. 

Ochranné prvky zahŕňajú použitie nového tepelne vodivého gélu, nového ochranného obvodu a tiež samostatne vyvinutého algoritmu stavu batérie. Nové funkcie a prvky zaručujú udržanie kapacity na úrovni viac než 80 %, a to aj po 1600 nabíjacích cykloch. 

K tomu pripočítajme novú kompaktnú nabíjačku s 1,5 metrovým nabíjacím káblom, vďaka čomu iQOO 10 Pro prekonáva aj prísne štandardy pre výkonnosť batérií v automobilovom priemysle. Model iQOO 10 Pro ponúka nadupanú hardvérovú výbavu zabalenú do lákavého dizajnu. Edícia BMW Motorsport kombinuje smaltované sklo, karbónové vlákna a umelú kožu. O dostupnosti na európskom trhu s avýrobca nezmienil. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu