T-Mobile: SMS-ky v máji za korunu, pre všetkých

Aby ste na akciu nezabudli, tlačovú správu zviditeľňujeme.

Tlačová správa:

T-Mobile slávi prvé narodeniny a prináša SMS správy pre všetkých na celý mesiac iba za 1 Sk.

Bratislava, 19. apríl 2006 - Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a.s., pri príležitosti prvého výročia pôsobenia značky T-Mobile na Slovensku, prináša všetkým svojim zákazníkom možnosť počas celého mesiaca máj posielať SMS správy za výnimočnú cenu iba 1 Sk.

T-Mobile Slovensko sa rozhodol svoje prvé narodeniny osláviť spolu so zákazníkmi, pre ktorých pripravil skvelý darček. Všetci zákazníci predplatených kariet Easy, programov Fix a mesačných programov Relax/Viac môžu od 1. do 31. mája 2006 v čase od 7.00 h do 19.00 h posielať SMS správy v sieti T-Mobile Slovensko iba za 1 Sk (s DPH).*

Milan Vašina, marketingový riaditeľ T-Mobile Slovensko: "Vážime si našich zákazníkov a pri príležitosti prvého výročia pôsobenia značky T-Mobile na Slovensku im prinášame možnosť komunikovať so svojimi blízkymi a známymi prostredníctvom SMS správ za jedinú korunu. To však zďaleka nie je všetko a už čoskoro sa naši zákazníci môžu tešiť na ďalšie prekvapenia."

Značka T-Mobile pôsobí na Slovensku už jeden rok, počas ktorého spoločnosť predstavila svojim zákazníkom širokú ponuku výnimočných produktov a služieb. Krátko po úspešnej zmene značky si vďaka T-Mobilu mohlo asi 100 tisíc divákov vychutnať nezabudnuteľný koncert Eltona Johna v Bratislave. Okrem iného priniesol T-Mobile úspešné programy Relax, ako prvý operátor na svete uviedol technológiu mobilného širokopásmového prístupu do internetu FLASH-OFDM a predstavil výhodné roamingové služby Svetový roaming a Smart roaming. Aj v ďalšom roku svojho pôsobenia bude T-Mobile prinášať svojim zákazníkom svetovú starostlivosť a tie najlepšie produkty a služby.

* Ponuka platí po prečerpaní voľných SMS správ.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu