T-Mobile: Sony Ericsson W300i Robbie Williams Edition

Tlačová správa:

- exkluzívny obsah - doteraz nevydaný “live“ videoklip, úvodná pieseň a pozadia z prvého koncertu svetového turné Close Encounters Tour 2006

- do tvorby dizajnu telefónu tvorivo vstúpil samotný Robbie Williams

- špeciálne zvonenie, animácia, pozadia a logá Robbieho Williamsa

Bonn, Nemecko, 10. apríl 2006 - Robbie Williams a T-Mobile v spolupráci so Sony Ericsson dnes predstavili špeciálnu sériu Robbie Williams Edition telefónu Sony Ericsson W300i Walkman®, ktorý sa na pultoch predajní objaví v júni. Táto exkluzívna séria telefónov, do tvorby ktorej kreatívne zasiahol samotný Robbie Williams, ponúkne okrem iného živú nahrávku úvodnej skladby, „live“ videoklip a fotografie z prvého koncertu svetového turné, ktoré sa začína dnes vystúpením v juhoafrickom Durbane.

Nový štýlový telefón Sony Ericsson W300i Walkman® Robbie Williams Edition bude mať, výlučne iba v T-Mobile, na zadnej strane obalu logo Robbieho Williamsa. K tomuto prístroju, bez ktorého sa nezaobíde žiadny milovník hudby tejto britskej superhviezdy, dostane každý zákazník dva rôzne vymeniteľné kryty so špeciálnym dizajnom, a svoj telefón si tak ľahko môže personalizovať. Fanúšikovia budú mať vo svojich mobiloch priamy prístup na WAP stránku RobbieWilliams.com a animáciu Robbieho Williamsa, ktorú uvidia vždy pri zapnutí a vypnutí svojho telefónu. Túto špeciálnu sériu W300i bude T-Mobile ponúkať na európskych trhoch už v júni tohto roka.

„Spolupráca s T-Mobilom umožňuje skvelým spôsobom sprostredkovať moju hudbu a klipy fanúšikom. Telefón W300i Walkman® je zatiaľ posledným výsledkom našej spolupráce a je naozaj úžasný,” povedal Robbie Williams.

„Počas nášho dlhodobého partnerstva s Robbiem Williamsom T-Mobile neustále prináša fanúšikom možnosť byť bližšie ku svojej obľúbenej hviezde a to jedinečným, doteraz nepoznaným spôsobom,” povedal Ulli Gritzuhn, marketingový riaditeľ T-Mobile International.

Žiadna svetová hudobná hviezda sa doteraz v takejto miere nepodieľala na vývoji dizajnu mobilného telefónu. Spolu s uvedením exkluzívneho telefónu Robbieho Williamsa budú môcť jeho fanúšikovia nahliadnuť do zákulisia svetového turné, a to vďaka fotografiám a záznamu živého vystúpenia, ktoré nájdu vo svojom mobile.

„Špeciálna séria W300i bude pre fanúšikov jedinečným pripomenutím tohto turné," povedal Jan Wäreby, výkonný viceprezident pre predaj a marketing spoločnosti Sony Ericsson, „Takáto miera personalizácie je pre Sony Ericsson prvá svojho druhu a my sme skutočne potešení nie len preto, že sme partnerom tohto turné, ale tiež preto, že môžeme spoločnosti T-Mobile poskytnúť telefón, ktorého dizajn ovplyvnil aj samotný Robbie."

Sony Ericsson W300i Robbie Williams Edition je skutočným hudobným telefónom zo série Walkman®, ktorá bola uvedená na trh v minulom roku. W300i je MP3 prehrávač s pamäťou pre približne 70 piesní, ktorý ponúka až 30 hodín prehrávania hudby. Spolu s prístrojom dodávaný softvér Disc2Phone umožňuje užívateľom jednoduchý prenos ich obľúbených CD priamo do mobilu. Telefón, ktorý obsahuje tiež fotoaparát so 4-násobným digitálnym zoomom a zabudovaným FM rádiom, je vybavený technológiou EDGE, umožňujúcou rýchly prenos dát a prístup do internetu.

Robbie Williams a T-Mobile oznámili v júli 2005 svoje osemnásťmesačné partnerstvo v spolupráci so Sony Ericsson. Toto partnerstvo umožnilo fanúšikom v celej Európe tešiť sa z exkluzívnej blízkosti svojej obľúbenej hviezdy, a to aj vďaka hudobnému obsahu z posledného albumu Intensive Care, sprístupneného ešte pred jeho oficiálnym vydaním.

Ako medzinárodný hlavný partner a vedúca značka pre všetky aktivity súvisiace s Robbiem Williamsom, bude T-Mobile až do decembra 2006 fanúšikom prinášať množstvo exkluzívnej zábavy.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu