Orange: Chcete USIM od Orangeu?

Máte 3G mobil kúpený v bežnom predaji, paušál Orangeu a chcete UMTS SIM kartu? Dokonca sa nachádzate v pokrytí 3G siete? Nič to ešte neznamená.

Bol som požiadať o výmenu SIM karty v Trnave. Mám 3G mobil, žijem v pokrytí UMTS, aj paušálny program v kombinácii s dátovým používam. Na včerajšej tlačovej konferencii bolo jasne povedané, že USIM kartu do konca júna bezplatne vymenia aj majiteľom 3G mobilu, ktorí si ho nekúpili v akcii Orangeu. Prax je však taká, že odo mňa žiadali za výmenu viac než 600 korún. Centrála Orangeu totiž predajne zrejme neinformovala o všetkých nových povinnostiach.

Podobnú skúsenosť má čitateľ známy pod prezývkou mental.disease, ktorý má dokonca dva dátové paušály Orangeu a tiež je majiteľom 3G mobilu kúpeného v bežnom predaji. Na námestí SNP v Bratislave, značkovej predajni Orangeu, nemohol SIM kartu za USIM karttu vymeniť ani za poplatok.

Obaja sme boli odkázaní na bratislavskú predajňu na Prievozskej ulici, pod centrálou spoločnosti Orange. Tam by sme mohli byť úspešní. Ak má niekto podobnú skúsenosť, resp. ak bol niekde s podobnou požiadavkou úspešný, nech napíše pod tento článok. Situácia je v tomto smere zatiaľ veľmi neprehľadná.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu