Obnova Prima kreditu aj pre zákazníkov OTP banky

Tlačová správa:

Bratislava, 23. január 2006 ? Skupina zákazníkov, ktorí môžu využívať moderné a rýchle spôsoby obnovy kreditu na predplatenej karte Prima prostredníctvom internetu alebo položky Banking v Orange menu priamo na SIM karte, sa od 23. januára rozšíri o zákazníkov spoločnosti OTP Banka Slovensko, a. s.

Služba Obnova Prima kreditu cez Orange menu/Banking s OTP umožňuje zákazníkom OTP Banky Slovensko obnoviť si kredit na predplatenej karte Prima prostredníctvom služby Banking. V prípade, že službu Banking ešte aktivovanú nemajú, môžu si ju aktivovať priamo na pobočkách OTP Banky Slovensko, a. s. Tento spôsob obnovy kreditu je rýchly a pohodlný, a keďže príkaz na obnovu kreditu zadáva zákazník priamo zo svojho mobilného telefónu, dá sa využiť kedykoľvek a kdekoľvek v dosahu siete Orange Slovensko alebo v zahraničí v sietiach roamingových partnerov Orangeu. Podmienkou je aktivovaná služba Banking a najnovšia JAVA SIM karta, o ktorú môžu zákazníci požiadať na predajných miestach.

Služba Obnova Prima kreditu cez internet s OTP je prístupná zákazníkom automaticky a nie je nutné ju aktivovať. Stačí, ak má zákazník aktivovanú službu Internet banking v OTP. Pri obnove zákazník na internetovej stránke Orangeu jednoducho zvolí telefónne číslo a sumu, o akú chce svoj kredit zvýšiť. Po presmerovaní na stránku internet bankingu OTP už len zadá svoje identifikačné údaje a platbu potvrdí. Následne bude na obnovované telefónne číslo zaslaná SMS správa potvrdzujúca úspešnú obnovu kreditu. Tento typ obnovy je možné využiť na ktoromkoľvek mieste na svete s prístupom na internet.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu