Nový Sony Ericsson W810i (aktualizované!)

Server SEMania.cz uverejnil informáciu o novom predstavenom Sony Ericsone na veľtrhu CES v Las Vegas.

Novinkou oproti W800i najmä nový dizajn a podpora EDGE.

Viac na:

www.sonyericsson.sk

forum Fony.sk

SEMania.cz

se-nse.net

Na www.sonyericsson.sk sa píše:

"W810i Walkman je štýlový hudobný prehrávač so všetkým, čo potrebujete pre mobilný životný štýl s hudbou. Digitálny hudobný prehrávač Walkman? s jednoduchou obsluhou, priečinkami pre jednotlivých umelcov a s prispôsobenými zoznamami skladieb. Pamäťový modul 512 MB Memory Stick PRO Duo s dostatkom miesta na 20 zvukových CD. A stereofonická náhlavná súprava na kvalitné počúvanie. Vychutnávajte si hodiny svojej obľúbenej hudby kdekoľvek. A na kvalitnú zábavu vo dne i v noci má W810i rádio FM s RDS."

Ďalšie poznatky:

Na základe preview mobile-review.com prinášame ďalšie poznatky. Sony Ericsson W810i má prehliadač Netfront ako W550i. Fotoaparát by mal byť zhodný s W900i, t.j. je možné vypnuť autofocus a predpokladám aj v záznam videa s rozlíšením 320 x 240 b. Je tiež pravdepodobné, že bude možné dôkladnejšie ovládať LED blesk. Novinkou je aj svetelný senzor, na základe ktorého je ovládané podsvietenie klávesnice. Nechýba ani "mass storage" a samozrejmý je aj Fast port. Krokom späť je chýbajúci kryt objektívu, aj keď v tlačovej správe sa píše inak (viď obrázky). Veľmi zaujímavým vylepšením je prítomnosť "Walkman tlačidla" a súčasne aj "Activity menu" (tlačidlo známe z K750i). Ďalšie poznatky prinesieme po našom prvom kontakte s W810i.

Tlačová správa:

Spoločnosť Sony Ericsson ohlásila na Consumer Electronics Show v americkom Las Vegas najnovší prírastok vo ponuke telefónov Walkman? - W810i. Dostupný bude od prvého štvrťroka 2006.

Sony Ericsson W810i ponúka to najnovšie v oblasti mobilných multimediálnych funkcií a využíva výhody najvyšších dostupných rýchlostí sťahovania dát. Štvorpásmový telefón prináša vysokokvalitný zážitok z hudby, dvojmegapixlový fotoaparát s automatickým zaostrovaním, a podporu vymeniteľných pamäťových médií. Podporuje hudobné formáty MP3 a AAC, technológiou EDGE triedy 10 a bezdrôtovú technológiu Bluetooth?. Je vybavený kvalitnými stereoslúchadlami HPM-70 so štandardným 3.5 mm konektorom jack pre slúchadlá.

Do telefónu je možné nainštalovať hudbu rôznymi spôsobmi. Prvou možnosťou je nahrať si svoju zbierku CD do W810i z PC cez USB 2.0. Priložený softvér pre PC zjednodušuje triedenie, prehliadanie a prenášanie súborov na kartu Memory Stick s kapacitou 512 MB. Karta poskytuje dostatočnú kapacitu pre približne 150 hudobných súborov - čo je ekvivalent zhruba 15 plných CD. V ponuke malobchodných predajní sú už k dispozícii karty s kapacitou až 2 GB. Druhou možnosťou je zakúpiť si hudobné súbory prostredníctvom služieb sťahovania cez vzdušné rozhranie, ktoré poskytujú mobilní operátori.

Počúvanie zjednodušuje tlačidlo Walkman, ktoré vyvolá menu s možnosťami hudby bez ohľadu na aplikáciu, s ktorou momentálne telefón pracuje. Pod displejom telefónu môžete nájsť všetky najčastejšie ovládacie prvky pre počúvanie hudby - prehrávanie, pauza, stop, preskočenie skladby a hlasitosť. Aktivovanie funkcie Mega Bass? zlepšuje zvuk pri počúvaní cez externý reproduktor či náhlavnú súpravu. Pri prijatí hovoru sa hudba automaticky stíši a po ukončení hovoru prehrávanie pokračuje. Dokáže pracovať aj v režime prehrávača v situáciách, kedy je potrebné funkciu telefónu odpojiť ? napríklad pri ceste lietadlom.

W810i je súčasne aj obrazovým zariadením. Umožňuje snímať fotografie a video vďaka integrovanému vysokokvalitnému 2 megapixlovému fotoaparátu s automatickým zaostrovaním s fotografickým svetlom. Prácu uľahčuje aktívny krytu šošovky a jednoduché rozhranie pre digitálne fotografovanie.

Sony Ericsson W810i bude dostupný v saténovo čiernom prevedení vo verziách:

W810i - štvorpásmový 850/900/1800/1900MHz s EDGE pre Európu, Blízky Východ, Afriku, Áziu a Tichomorie, a Ameriky.

W810c - štvorpásmový 850/900/1800/1900MHz s EDGE pre kontinentálnu Čínu

Diskusia k článku:

Začať diskusiu