Nové Sony Ericssony: Z300i, J220i a J230i!

Tlačová správa:

Spoločnosť Sony Ericsson ohlásila tri nové telefóny pre jednoduché telefonovanie a textovanie - J220i, J230i a Z300i. Prinášajú kombináciu kvalitného dizajnu, jednoduchého používania a hodnoty pre širokú škálu spotrebiteľov. J220i a J230i budú dostupné od prvého štvrťroka 2005 a Z300i od štvrtého štvrťroka 2005.

J220i ? jednoduché používanie

Spotrebitelia si môžu vybrať buď jednoduché menu s jednou ikonou alebo menu s viacerými ikonami a prehľadom kľúčových funkcií. Navigačné tlačidlo pre jedno kliknutie a označenie ikon zjednodušuje prístup k najčastejšie používaným funkciám. Telefón má veľkú kapacitu pre uloženie telefónnych čísiel (až 500) a SMS (až 200). Personalizáciu umožňujú kryty Style-Up?. J220i je k dispozícii v hladkej čiernej alebo nebeskej modrej farbe.

J230i ? ostaňte naladení

Jediným kliknutím máte k dispozícii stereorádio FM. Telefón je vybavený stereosúpravou pre telefonovanie s voľnými rukami a reproduktorom pre hlasný odposluch na zadnej strane prístroja. J230i ponúka možnosť výberu medzi menu s jednou alebo viacerými ikonami a jednoduchý prístup k funkciám telefónu jediným kliknutím. Pri počúvaní rádia, prijímaní hovorov, vyhľadávaní čísla a písaní správy SMS stačí stlačiť jediné tlačidlo. J230i bude v ponuke v kozmickej bielej, čerešňovej červenej či tmavomodrej farbe. Personalizáciu umožňujú kryty Style-Up?. Okrem toho ponúka veľký telefónny zoznam (až 500 telefónnych čísiel) a veľkú kapacitu pre uloženie SMS (až 200).

Z300i ? elegantné véčko

Telefón na prvý pohľad osloví štýlom a jednoduchosťou. Po otvorení sa ukáže jasný, ostrý farebný displej a veľká klávesnica s navigačným tlačidlom. To zabezpečuje prístup k všetkým hlavným funkciám jediným kliknutím. Po zatvorení sa telefón uzamkne a vonkajší displej zobrazí hodiny a informáciu o volajúcom. Z300i sa zameriava na hlas a text, ale ponúka aj telefónny zoznam, kalendár, funkciu pripomínania a hodiny s budíkom. Ponúka možnosť personalizácie pomocou krytov Style-Up?. Súčasťou každého balenia bude aj set kryštalických kamienkov ?Crystal Décor?, čo zákazníkom umožní ešte viac si telefón personalizovať. Z300i je v ponuke v granitovej sivej alebo ametystovej purpurovej farbe.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu