Nokia 4.2 prichádza na Slovensko

Čoskoro sa v slovenských obchodoch začne predávať novinka zaradená do programu Android One, uvedená na barcelonskom MWC. Ponúkne 5,7'' HD+ displej, duálny fotoaparát a dostupnú cenovku.

Nokia 4.2 nasleduje trend úzkych rámov a malých výrezov v displeji. Takmer celú prednú stranu pokrýva 5,71'' HD+ displej s pomerom strán 19:9, rozlíšením 720 x 1520 bodov a zaobleným krycím sklom. Vďaka veľkosti displeja a celkovým rozmerom telefón osloví najmä priaznivcov kompaktných smartfónov.

Na Slovensku sa bude predávať lepšie vybavený model s 3 GB operačnou pamäťou a 32 GB úložiskom. Fotografie zhtovíte duálnym fotoaparátom, ktorý tvorí hlavný 13 Mpix a pomocný 2 Mpix snímač. Umelá inteligencie sa postará o čo najlepšie výsledky.

 

Nokie 4.2 je zaradená do programu Android One, spoľahnúť sa tak môžete na skoré a pravidelné aktualizácie systému. Predaj štartuje s Androidom 9 Pie. Zaujímavým hardvérovým prvkom je notifikačná dióda umiestnená v bočnom vypínači.

 

Podrobné informácie o výbave hľadajte v našom základnom infe. Nokia 4.2 bude v nasledujúcich dňoch dostupná u vybraných predajcov v čiernej farbe za odporúčanú cenu 199 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

sysell 30.05.2019 - 14:42

tu nepomoze ani znacka ani nic ta cena je mimo, marketing vysokych cien a ospravedlnovat to znackou je mimo realitu

Peter Bumbaldek30.05.2019 - 17:49 Trvalý odkaz

Hore výrez a dole 1cm hrubá brada? Wtf?

Nokia stratila punc značky už dobre dávno.

Celá diskusia 2 príspevky