Spotify pre Android pridáva časované vypnutie

Známa hudobná služba konečne začala ponúkať funkciu, ktorá by mala byť súčasťou každého lepšieho hudobného prehrávača. Časovač sa hodí napríklad vtedy, ak počúvate hudbu pred spaním.

Časovač vypnutia pribudol v platenej verzii Spotify pre operačný systém Android. Je súčasťou verzie 8.5.7.999 a nájdete ho v menu prehrávanej skladby.

Po ťuknutí na Sleep Timer máte k dispozícii možnosť zastaviť prehrávanie po piatich minútach až hodine, prípadne po dokončení prehrávania zvolenej stopy.

Kto rád zaspáva pri počúvaní obľúbenej hudby, určite novú funkciu uvíta. Nestane sa vám tak, že zaspíte a Spotify bude zbytočne pokračovať v prehrávaní. Požiadavka na časovač sa v komunite používateľov Spotify objavila už pred rokmi a je škoda, že jej pridanie trvalo tak dlho.

Doteraz ste mohli chýbajúcu funkciu vyriešiť počúvaním playlistu s konkrétnou celkovou dĺžkou. Len ste museli mať vypnuté Autoplay a Repeat. Použitie časovača je jednoduchšie. V aplikácii pre iOS Sleep Timer zatiaľ nie je dostupný.

Diskusia k článku:

Tomáš 28.05.2019 - 08:26

Ja používam na Androide Sleep Timer prípadne SpotOn Timer. Sleep Timer ponúka zvoliť si akúkoľvek časovú hodnotu plus možnosti ako vypnúť displej,Wifi, Bluetooth alebo prejsť do tichého režimu. SpotOn Timer ponúka nastaviť si budík ako ktorúkoľvek pesničku zo Spotify, ale asi na to treba mať vypnuté blokovanie obrazovky, pretože mi to inak nefungovalo.

Celá diskusia 1 príspevok