Orange: Samsung Galaxy A20e, Galaxy A70 a LG K40 v ponuke

V ponuke dotovaných zariadení Orangeu pribudli tri dual SIM androidy. Vyberie si nenáročný používateľ aj zákazník, ktorý hľadá nové technológie.

LG K40 je určený menej náročným zákazníkom, ktorým vyhovuje cenovo dostupný dual SIM android. Ponúka natiahnutý 5,7-palcový HD+ displej, osemjadrový procesor, 2 GB operačnú pamäť RAM a 32 GB úložisko rozšíriteľné microSD kartami.

Lákadlom malej K40-tky môže byť certifikácia podľa štandardu MIL-STD 810G. Okrem odolnosti voči nárazom a extrémnym teplotám sľubuje aj ochranu proti dažďu a vlhkosti. Vzadu nielen 16 Mpix fotoaparát, ale aj čítačku odtlačkov. Podrobné informácie o výbave sa dočítate v základnom infe.

Modré LG K40 kúpite v Orangei od jedného eura, plná cena je stanovená na 185 eur.

Samsung Galaxy A20e má rovnakú cenovku ako vyššie spomínané LG K40, takisto sa v Orangei predáva vo verzii pre dve SIM karty a má 32 GB úložisko aj podobne veľkú uhlopriečku s natiahnutým pomerom strán.

Vzadu však nájdeme duálny fotoaparát a vpredu malý výrez na prednú kameru. Poteší USB-C konektorom aj rýchlym nabíjaním 3000 mAh batérie. Kompletnú hardvérovú výbavu hľadajte v článku Základné info: Samsung Galaxy A20e.

V čiernej farbe ho kúpite za podobné ceny ako LG K40, plná cena je u operátora stanovená na 190 eur.

Takisto Samsung Galaxy A70 kúpite v Orangei v dual SIM verzii. Ponúka veľký 6,7-palcový Full HD+ displej, osemjadrový procesor, 6 GB operačnú pamäť a 128 GB úložisko.

Prvý kontakt so Samsungom Galaxy A70:

Novinka láka trojicou zadných fotoaparátov, pričom nechýba širokouhlý objektív. Medzi výhody Galaxy A70 treba zaradiť 4500 mAh batériu s rýchlym 25 W nabíjaním a záujemcov o nové technológie poteší čítačkou odtlačkov integrovanou do displeja. Podrobnosti o výbave nájdete v základnom infe.

Samsung Galaxy A70 v čiernej farbe kúpite k 20-eurovému programu za 320 eur, cena v hotovosti je v Orangei stanovená na 400 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu