Telekom: tento piatok nezaplatíte za hovory, správy či dáta ani cent

Operátor ako ospravedlnenie za nedávny niekoľkohodinový výpadok počas pracovného dňa ponúka zákazníkom kompenzáciu.

Veľký výpadok hlasový a dátových služieb po celom Slovensku zasiahol veľké množstvo zákazníkov.

Nedalo sa telefonovať, posielať správy ani využívať dátové pripojenie. Niektorým zákazníkom to skomplikovalo život, za čo sa operátor už v priebehu dňa na svojom facebookovom účte viackrát ospravedlnil a sľúbil kompenzáciu.

Podľa vyjadrenia Telekomu bežia všetky systémy naplno a počas posledných dní operátor výkon sietí neustále monitoroval. V piatok 10. 5. dal zákazníkom sľub, že to nenechá len tak, a preto im tento piatok 17. 5. ponúka na Slovensku bezplatné volania, správy a dáta. Platí to pre všetkých zákazníkov automaticky, aj tých, ktorých sa výpadok nedotkol. Telekom ďakuje za trpezlivosť a verí, že mu zákazníci zachovajú vernosť.

Pokiaľ aj vy patríte do skupiny zákazníkov, pre ktorých je niekoľkohodinová nedostupnosť mobilných služieb nočnou morou, mali by ste hľadať alternatívne riešenie a na možný budúci výpadok sa pripraviť. Z času ma čas sa technické problémy objavia u každého operátora.

V článku Výpadok mobilných služieb dokáže niektorých poriadne vytočiť nájdete prehľad aktuálnych ponúk predplatených kariet, ktoré sú ako záloha najlepším riešením.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu