Tri modely smartfónov Honor s nižšou cenou

Od začiatku mája si môžete kúpiť trojicu smartfónov značky Honor za dostupnejšiu cenu. Vyberie si nenáročný používateľ aj ten, čo hľadá výkonný model s atraktívnym dizajnom.

Honor 9 Lite štartoval s cenovkou 249 eur, dnes ho z oficiálnej distribúcie kúpite za 155 eur. Dostanete za to 5,65-palcový dual SIM android s natiahnutým Full HD+ displejom a slušnou výbavou. Zaujme štvoricou fotoaparátov.

Dva snímače sú vzadu i vpredu. Hlavný 13 Mpix vždy dopĺňa pomocný s 2 Mpix rozlíšením. Sekundárny snímač slúži na rozmazanie pozadia, takže vaše snímky môžu byť zaostrené na osobu alebo predmety vpredu, pričom scéna za nimi bude rozmazaná. Kvalita fotoaparátov je celkom slušná, všetky skúšobné fotografie a videá nájdete spolu s krátkym komentárom v článku Takto fotí Honor 9 Lite.

Všetko dôležité sa o Honoru 9 Lite dočítate v našej podrobnej recenzii a koho zaujímajú kompletné špecifikácie, nájde ich v základnom infe.

Druhým zlacneným modelom je Honor Play za 253 eur. Oproti pôvodnej cene ušetríte 76 eur. Telefón poteší výkonným čipsetom Kirin 970, 4 GB operačnou pamäťou a 64 GB úložiskom. Na 6,3'' obrazovke nájdeme Full HD+ rozlíšenie.

Hráči ocenia aj 3750 mAh batériu, ktorá spolu s inteligentným riadením spotreby ponúkne dostatok energie aj pri hraní hier. Kompletnú recenziu hľadajte v článku Honor Play - lacný, ale mocný.

Fotoaparát kvalitou veľmi neohúril, no nenáročnému používateľovi bude jeho výkon stačiť. Skúšobné snímky a videá si môžete pozrieť v článku Takto fotí Honor Play. Koho zaujímajú kompletné špecifikácie, všetko dôležité sa dozvie zo základného infa.

Videorecenzia

Posledným z trojice je výborne vybavený Honor View 20 v najvyššej konfigurácii s 8 GB operačnou pamäťou a 256 GB úložiskom za 599 eur. Pôvodná cena bola pri štarte predaja 649 eur.

Podrobnú recenziu nájdete na našom webe pod názvom Honor View 20 - ešte vodeodolnosť a bude to. Okrem veľmi dobrej výbavy ponúka atraktívny dizajn. Zadná stena je pokrytá tzv. 3D sklom, na ktorom sa pri dopade svetla vytvárajú efektné linky v tvare písmena V.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí výkonný procesor Kirin 980, 4000 mAh batéria a 6,4-palcový Full HD+ displej natiahnutý na celú prednú stenu s malým otvorom pre prednú 25 Mpix kameru. Lákadlom je aj duálny fotoaparát so 48 Mpix snímačom.

Kvalitu fotografií aj videí nájdete spolu s komentárom v článku Takto fotí Honor View 20. Koho zaujímajú podrobné špecifikácie, mal by vyhľadať základné info.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu