Telekom: Magio internet cez LTE a nové objemy dát

Operátor od dnešného dňa prináša službu Magio internet vzduchom v novej verzii. Vďaka nej budú môcť zákazníci využívať väčšie objemy dát a čerpať aj benefity v skupine Magenta 1.

Vyberať môžete z troch programov. Všetky majú neobmedzené rýchlosti v závislosti od dostupnej 4G siete a rovnakú cenu ako pri pevnom pripojení od Telekomu:

- variant M za 10,90 € (50 GB mesačne plnou rýchlosťou)

- variant L za 15,90 € (200 GB mesačne plnou rýchlosťou)

- variant XL za 20,90 € (500 GB mesačne plnou rýchlosťou)

Po vyčerpaní mesačného balíka sa rýchlosť zníži na 512 kbps pre download i upload. Ak chcete opäť surfovať plnou rýchlosťou, môžete si dokúpiť 10 GB balík za 10 €.

Nová verzia služby Magio internet vzduchom umožní zaradenie služby aj do Chytrého balíka a ak už využívate pevnú linku či satelitnú TV, môžete získať aj zľavy v príslušnej kombinácii.

Odteraz si môžu služby spájať aj zákazníci v nových oblastiach, kde doteraz neboli k dispozícii. Zároveň budú môcť čerpať výhody pre mobilné paušály (väčší objem dát, viac minút). Magio internet vzduchom figuruje v Magenta 1 ako štandardná pevná služba.

Magio internet vzduchom je vhodné pre zákazníkov, ktorí nemajú v mieste bydliska širokopásmové internetové pripojenie a chceli by využívať internet plnou rýchlosťou.

Zákazník si môže službu kúpiť, ak:

- nie je v pokrytí žiadneho širokopásmového pripojenia od Telekomu

- má dostupný iba ADSL internet vo variante M alebo L, t.j. do 8 Mbps

Naďalej bude platiť podmienka, že služba sa dá využívať iba na jednej adrese a služba môže byť zriadená vtedy, ak je v lokalite dostatočná kapacita 4G signálu.

Pozn. redakcie: fixné LTE pripojenie ponúkajú aj zvyšní operátori. Orange má v ponuke 4G internet pre domácnosti a firmy s bonusom na TV službu s cenou 20 eur za 300 GB dát. V O2 nájdete Internet na doma za maximálne 25 eur (s bonusom a FUP 500 GB) a prenosovou rýchlosťou do 128 Mbps. So službou To.doma L od Swanu získate rýchlosť do 70 Mbps a cenu 19,99 eur mesačne.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Milan Baran 06.05.2019 - 18:51

Mal som záujem o tento LTE internet a volal som na zakaznicku linku. Hoci u nás nie je dostupný DSL internet a mame plný signál LTE od Telekomu nie je možne zriadiť tuto službu. Tak potom neviem kto môže využívať tento internet?

Lenka Ivančíková06.05.2019 - 22:03 Trvalý odkaz

Zákazník si môže službu kúpiť, ak:
- nie je v pokrytí žiadneho širokopásmového pripojenia od Telekomu
- má dostupný iba ADSL internet vo variante M alebo L, t.j. do 8 Mbps

Pokial podmienky splnas, nevidim dovod, preco by si nemohol mat tento LTE internet.

Brano09.05.2019 - 16:37 Trvalý odkaz

este sa pravdepodobne skuma vytazenost siete ako takej - to by davalo zmysel, nechcu pretazit lokalitu kde by mali vela tychto Magio LTE uzivatelov.

Celá diskusia 3 príspevky