Na jeden záber: Samsung Galaxy S10

Na YouTube Fony.sk už nájdete videorecenziu aj tretieho zástupcu tohtoročnej série Galaxy S10. Napriek 6,1'' displeju sa môžete spoľahnúť na príjemnú hmotnosť a kompaktmé rozmery.

Recenziu tohto modelu sme nazvali Samsung Galaxy S10 - zlatá stredná cesta a dočítate sa v nej všetko podstatné, čo by ste mali vedieť, pokiaľ uvažujete nad jeho kúpou.

Konštrukcia ponúka solídne spracovanie, plnohodnotnú voeodolnosť a od trojice zadných fotoaparátov môžete očakávať kvalitné fotografie. Presvedčíte sa, keď otvoríte článok Takto fotí Samsung Galaxy S10+. Nech vás názov modelu nepomýli, zadné fotoaparáty majú Galaxy S10 a S10+ rovnaké. Predná 10 Mpix kamera poteší automatickým zaostrovaním.

Okrem rýchlonabíjačky a redukcií nájdete v balení aj výborné AKG slúchadlá s 3,5 mm jackom. Pri počúvaní hudby alebo pozeraní videa nahlas oceníte slušné stereo reproduktory. Výhodou Galaxy S10 je reverzné bezdrôtové nabíjanie. Hodinky Galaxy Watch alebo slúchadlá Galaxy Buds jednoducho nabijete položením zariadenia na chrbát telefónu.

Koho by zaujímali podrobné informácie o hardvérovej výbave, nájde ich v tradičnom základnom infe. Komu sa nechce čítať recenzia, názor kolegu Richarda sa dozvie aj z redakčného videa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu