Samsung potvrdil, že smartfóny zo série Galaxy A plne nahradia rad Galaxy J

Video uvádzajúce nové portfólio modelov sa už objavilo aj na oficiálnom YouTube kanáli Samsungu. Rad Galaxy A sľubuje veľa zaujímavých funkcií.

Od začiatku roka sme sa dočkali množstva nových smartfónov od Samsungu. Kórejský výrobca nám ukázal napríklad Galaxy A40, Galaxy A50 a Galaxy A70, pričom ďalšie "áčka" sa na Slovensku objavia v máji a niekoľko ďalších modelov je ešte vyčlenených pre iné krajiny. Spolu sa počet noviniek v rade Galaxy A blíži k magickej desiatke.

Značka teraz prostredníctvom svojho oficiálneho YouTube kanála potvrdila, že rad Galaxy A plne nahradí aj lacnejšiu sériu Galaxy J. Pod týmto označením sa teda dočkáme modelov od minimálne 179 eur (Galaxy A20e) až po unikátny Galaxy A80 s otáčacími fotoaparátmi za 649 eur.

Klip ukazuje, že dôraz bude kladený na väčšie a silnejšie batérie podporujúce rýchle nabíjanie, trojité fotoaparáty (vrátane širokouhlých), čítačky odtlačkov prstov integrované priamo v displeji a iné prvky, ktorých absencia bola doteraz lacnejším Samsungom často vytýkaná.

Na úplnom konci ponuky je ešte model Galaxy M20 za 229 eur pre každého, kto chce na svoj nový mobil minúť naozaj čo najmenej peňazí.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu