Honor 8A dostupný už aj v kombinácii so 64 GB úložiskom

Lacný dual SIM android prišiel na Slovensko začiatkom v nižšej konfugurácii s 3 GB RAM a 32 GB pamäťou. Dnes si môžete kúpiť aj variant s dvojnásobným úložiskom.

Honor 8A zaujme najmä mladých nenáročných používateľov, ktorí chcú smartfón s moderným vzhľadom za málo peňazí. Potešia sa aj fanúšikovia prehrávania hlasnej hudby.

Veľká zvuková dutina so štruktúrou dvojitej suspenzie v kombinácii s novým reproduktorom SmartPA má v porovnaní s reproduktormi predchádzajúcej generácie dosahovať 30 % zlepšenie výkonu. Bez káblového pripojenia alebo mobilných dát sa obíde aj zabudované FM rádio.

IPS displej so 6,1-palcovou uhlopriečkou dostal HD+ rozlíšenie 720 x 1560 bodov a malý výrez v tvare kvapky, ktorý ukrýva prednú 8 Mpix kameru s inteligentným režimom Beauty.

Hlavný fotoaparát disponuje 13 Mpix snímačom a clonou f/1.8, ktorá pomôže pri snímaní v zhoršených svetelných podmienkach. Vzadu nechýba čítačka odtlačkov a na zabezpečenie smartfónu môžete využiť aj rozpoznávanie tváre.

Čipset Helio P35 dopĺňa 3 GB operačná pamäť RAM a okrem 32 GB už aj 64 GB úložisko. Za dvojnásobný priestor si oproti základnej verzii priplatíte iba 10 eur. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Honor 8A 64 GB je na Slovensku dostupný za odporúčanú cenu 169 eur. Na výber sú dve farebné verzie: čierna a modrá.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu