O2: Xiaomi Redmi 7 a Redmi Note 7 v ponuke

O2 je jediným operátorom u nás, ktorý do svojej ponuky dotovaných zariadení pravidelne zaraďuje značku Xiaomi. Teraz si môžete k niektorému z paušálov, ale aj v hotovosti, kúpiť novinky radu Redmi 7.

Smartfóny radu Redmi od Xiaomi patria v portfóliu výrobcu k najlacnejším. Zaujmú zákazníkov, ktorí nehľadajú nadupané novinky, ale uprednostnia dostupnú cenu pred výbavou.

Obidva modely spája 6,3-palcový natiahnutý displej, duálny fotoaparát, dva sloty na SIM kartu, infraport a 4000 mAh batéria. Konštrukcia je odolná voči jemnému ošplechnutiu vodou.

Lacnejší z dvojice Redmi 7 dostal HD+ rozlíšenie displeja, Snapdragon 632, 3 GB RAM a 32 GB úložisko. Nechýba čítačka odtlačkov, zamrzí starší typ microUSB konektora a absencia NFC. Kompletné špecifikácie sa dočítate v tomto článku.

Technológia, ktorú by ste mohli využiť napríklad pri bezkontaktných platbách mobiloch, chýba aj lepšie vybavenému Redmi Note 7. Za takmer päťdesiateurový rozdiel získate Full HD+ displej, silnejší čipset Snapdragon 660, 4 GB operačnú pamäť, dvojnásobne veľké 64 GB úložisko a lepšie fotoaparáty.

Redmi Note 7 sa pýši hlavným 48 Mpix fotoaparátom, ktorý dopĺňa pomocný s 5 Mpix rozlíšením určený na rozostrovanie pozadia. Výrobca už použil novší USB-C konektor, no ani pri tomto modeli nespomína rýchle nabíjanie. Podorobnosti o hardvérovej výbave nájdete v základnom infe.

Xiaomi Redmi 7 nájdete v e-shope O2 v čiernej, modrej a červenej farbe, cena v hotovosti je stanovená na 170 eur. Za Redmi Note 7 pýta operátor 218 eur a ponúka ho v rovnakých farbách. K O2 Paušálom môžete využiť dotáciu a telefóny kúpiť s prvotným poplatkom dve eurá.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu