Call of Duty: Mobile prinesie na displeje smartfónov to najlepšie z vojnovej série

Známy herný titul sa presunie na mobily s obľúbeným režimom pre viacerých hráčov. Fanúšikov potešia ikonické postavy, predmety a hlavne mapy, ktoré poznajú z počítačov a konzol. Hra bude na Android a iOS zadarmo.

Vydavateľ Activision oznámil v spolupráci so štúdiom Tencent nový prírastok do známej vojnovej série Call of Duty: Mobile. Cieľom titulu je priniesť to najlepšie zo značky na displeje mobilných zariadení. Kampaň pre jedného hráča však bude chýbať a namiesto nej sa dočkáme iba niekoľkých režimov pre viac hráčov.

Hlavným lákadlom sú známe postavy, predmety a najmä herné mapy, ktoré fanúšikovia poznajú z veľkých platforiem, kde séria slávi obrovský úspech už niekoľko rokov. Tešiť sa môžete na režimy Search and Destroy a Free-For-All, pričom nebudú chýbať ani ikonické mapy Nuketown a Crash.

Call of Duty: Mobile bude free-to-play titul, ktorý vyjde na Android a iOS. Stiahnuť si ho budete môcť zadarmo s tým, že bude obsahovať interné nákupy v aplikácii. Beta testovanie je naplánované na toto leto. Pred zapojením sa však musíte registrovať.

Zdroj: callofduty.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu