Orange: Sony Xperia L3 a Xperia 10 v akciovej ponuke

Operátor zaradil do ponuky dotovaných zariadení dve cenovo dostupné novinky z tohtoročnej výstavy MWC v Barcelone. Obidva smartfóny sa predávajú v dual SIM verzii.

Sony Xperia 10 patrí do nižšej strednej triedy smartfónov a už na prvý pohľad zaujme netradične vysokým displejom s pomerom strán 21:9. Na šesťpalcovej uhlopriečke nájdeme Full HD+ rozlíšenie 1080 x 2520 bodov.

Čítačka odtlačkov sa presťahovala do bočného tlačidla, kde ho u Sony vidíme radšej než na zadnej strane. Telefón sa vďaka 68 mm šírke drží v ruke veľmi dobre. Istote pri držaní napomáha aj matná, nešmykľavá konštrukcia.

Medzi kľúčové parametre patrí osemjadrový procesor Snapdragon 630, 3 GB operačná pamäť RAM, 64 GB úložisko a 2870 mAh batéria. Duálny zadný fotoaparát, ktorý tvorí 13 Mpix a 5 Mpix snímač, dopĺňa predná 8 Mpix kamera. Kompletné informácie o výbave sa dočítate v základnom infe.

Sony Xperia 10 sa v Orangei predáva v modrej farbe, cena k 20-eurovému paušálu je 270 eur. Plnú cenu zariadnia uvádza operátor vo výške 360 eur.

Sony Xperia L3 je lacný dual SIM android s 5,7-palcovým HD+ displejom chráneným odolným sklíčkom Gorilla Glass piatej generácie. Výrobca použil tradičnejší pomer strán 18:9, nie 21:9 ako pri vyšších tohtoročných modeloch.

Osemjadrový procesor Helio P22 dopĺňa 3 GB operačná pamäť RAM a 32 GB úložisko. Použitím pamäťovej karty prídete o dual SIM funkciu. Operačný systém Android beží v staršej verzii 8.1. Vzadu nájdeme len jeden 13 Mpix fotoaparát, predná kamera ponúkne 8 Mpix rozlíšenie. Batéria s 3300 mAh kapacitou podporuje rýchle nabíjanie cez USB-C konektor.

Sony Xperia L3 je v Orangei dostupná v striebornej farbe, cena k najvyšším paušálom začína na jednom eure. Pri paušále Go 20 € zaplatíte 105 eur, plná cena je stanovená na 195 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu