Na jeden záber: Huawei Watch GT

Základnou devízou hodiniek Watch GT od Huawei je výdrž na jedno nabitie. Ako je s nimi kolega Richard spokojný po dlhšom používaní, sa dozviete z jeho videa.

Huawei Watch GT vyzerajú dobre, nie sú ťažké ako niektoré konkurenčné modely, ponúkajú všetko dôležité, čo od inteligentných hodiniek očakávame a stoja menej než 250 eur. Pokiaľ je pre vás približne desaťdňová výdrž na jedno nabitie dôležitejšia než možnosť s hodinkami telefonovať, možno ich uprednostníte pred drahšou a ťažšou konkurenciou.

Zmerajú vám tep srdca, zmonitorujú spánok, zaznamenajú fyzickú aktivitu a nemusíte sa obávať ošplechnutia vodou. Ponúkajú klasický dizajn, vymeniteľné remienky, dve hardvérové tlačidlá na ovládanie a 1,39-palcový dotykový AMOLED displej chránený kovovou obrubou.

Pri vonkajších aktivitách oceníte zabudované GPS, no pokiaľ ste zvyknutí využívať aplikácie ako Strava či Endomondo, nedokážete do aplikácie Huawei Health importovať údaje ani ich exportovať.

Poháňa ich čipset Cortex-M4 a operačný systém LiteOS, ktérého nevýhodou je chýbajúca možnosť inštalovať ďalšie aplikácie. Musíte si vystačiť len s tým, čo nájdete v menu hodiniek. Používať ich môžete s Androidom aj iOS.

Podrobné dojmy z dvojmesačného testovania kolegu Richarda sa dočítate v článku Skúsenosti so smart hodinkami Huawei Watch GT, druhý názor kolegu Mateja hľadajte v recenzii Huawei Watch GT (46F) - týždňová výdrž bez vážnych kompromisov.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Karol 03.03.2019 - 14:48

Notifikácie chodia zo všetkých aplikácií?(whats up,messenger,email)

fedinko04.03.2019 - 00:02 Trvalý odkaz

Hej, notifikácie chodia zo všetkých aplikácií ktoré máš nainštalované v telefóne a potvrdíš si ich upozornenia. Vie mi prosím niekto poradiť prečo mi kroky na týchto hodinách zobrazujú v app huawei zdravie skoro raz taký počet? Hodiny nosím súčasne s telefónom, príp tel. niekde položený a zlúčený údaj o krokoch je napr. 8000 na hodinách a 15000 v appke. Či sa dá niekde vypat v nastaveniach aby to rátalo kroky len z hodín a nie aj s telefónu. Zjavne to ráta 2 násobne. Ďakujem

Marián Petrík04.03.2019 - 10:39 Trvalý odkaz

dvojnásobné narátavanie krokov som si za 4 mesiace nevšimol ani raz. takže ti poradiť neviem.

Laco04.03.2019 - 14:10 Trvalý odkaz

zial vydrz sa pouzivanim dost prepada... pouzivam rovnako uz 3.mesiac a zo 14 dni je 8

Celá diskusia 4 príspevky