LG V50 ThinQ: podpora 5G sietí a 4000 mAh batéria

Produktová fotografia pripravovaného top modelu radu V prezradila podporu 5G sietí, trojitý zadný fotoaparát a prednú duálnu kameru.

Možno, že 24. februára spoznáme nielen tohtoročnú vlajkovú loď LG G8, ktorá dostane prednú kameru doplnenú TOF snímačom a displej posúži ako reproduktor, ale aj nástupcu LG V40 ThinQ. Ten sa na náš trh oficiálne, narozdiel od modelu V30, nedováža.

Známy leaker Evan Blass na svojom Twitter účte zverejnil produktovú fotografiu LG V50 ThinQ, ktorý má byť prvým modelom výrobcu s podporou 5G sietí. Podľa dátumu na displeji a skoršej tlačovej správe, by mala mať novinka premiéru 24. februára v Barcelone.

Aj keď je na fotografii vidno prihlásenie do siete amerického operátora Sprint, očakáva sa globálna dostupnosť. V januárovej správe výrobca prezrádza, že pripravovaný smartfón bude vybavený najnovším Snapdragonom 855, podporou 5G sietí a špeciálnym systémom s rýchlejšou absorbciou tepla, ktorý má zabrániť prehrievaniu zariadenia. Aj keď V50 ThinQ v správe priamo nemenuje, je pravdepodobné, že sa spomínané vlastnosti vzťahujú na pripravovaný model, pretože pri G8 sa 5G neočakáva.

Kapacita batérie má byť 4000 mAh. Telefóny s 5G majú pracovať naraz aj v LTE sieti, a tak je zvýšená obava o dopad na spotrebu energie.

Zo zverejnenej fotografie vyplýva, že V50 ThinQ dostane rovnako ako jej predchodca trojitý zadný fotoaparát a duálnu prednú kameru. Vzadu vidno snímač odtlačkov, integrácie čítačky do displeja sa tak nedočkáme.

Tohtoročný Mobile World Congress bude nabitý zaujímavými novinkami. Budeme sa snažiť priniesť vám či najviac informácií a živých fotografií.

Zdroj: twitter.com/evleaks

Diskusia k článku:

Profile picture for user zedenko@gmail.com

Ronn 18.02.2019 - 16:40

Niektori foto spochybnuju ze ide o V40. Aj ked to nie je vidno aj tento mobil ma "notch"

Celá diskusia 1 príspevok