Nubia na MWC uvedie zariadenie s flexibilným displejom

Pozvánka na tlačovú konferenciu napovedá, že pôjde o flexibilné zariadenie pomenované nubia α. Už na jeseň výrobca ukázal prototyp smart hodiniek, ktoré majú dlhý ohybný displej a funkcie smartfónu. Zrejme uvidíme podobný produkt.

Na minuloročnom veľtrhu IFA predstavil čínsky výrobca koncept nositeľného zariadenia, ktoré kombinuje inteligentné hodinky a smartfón. Pás flexibilného displeja zaberá takmer polovicu z remienka, pričom na hlavnom tele so širšou základňou vidno snímač fotoaparátu a hardvérové bočné tlačidlá.

V pozvánke na februárovú výstavu MWC Nubia veľa neprezradila. Slogan Flex Your Live, písmeno α a náznak zaobleného zariadenia však nasvedčujú, že naozaj uvidíme produkt, ktorý by mal poslúžiť ako smart hodinky s rozšírenými možnosťami telefónu.

Výrobca neuvádza, či bude novinka používať eSIM alebo fyzickú SIM kartu. Pri prezentácii svojho konceptu len spomína vstavaný 4G modem. Takisto netušíme, aký operačný systém použije.

Vyzerá to, že tohtoročný veľtrh v Barcelone bude nabitý inováciami a o zaujímavé produkty nebude núdza. Predstavenie novinky je naplánované na 25. februára. Na stánok Nubie sa určite pôjdeme pozrieť aj my.

Zdroj: nubia.com, weibo.com

Diskusia k článku:

Tomas14.02.2019 - 14:47 Trvalý odkaz

"Fuj. To ale vyzerá hnusne."

Me_Gusta14.02.2019 - 20:52 Trvalý odkaz

Keby tam nie sú tie dve hrče, tak by to bolo v celku fajn.

Hydrant17.02.2019 - 12:49 Trvalý odkaz

A mne sa to naopak celkom paci. Je to zaujímavé riešenie. Ktovie ako to bude vyzerať na živo :). Ale za mna palec hore.

Celá diskusia 4 príspevky