O2: kúpte si jeden Huawei, druhý dostane ako darček

Operátor počas valentínskeho týždňa pridá zákazníkom, ktorí si zoberú k Zlatému alebo Platinovému O2 Paušálu Huawei P20 Lite, druhý smartfón značky Huawei ako darček. Navyše získajú aj 5 € zľavu z mesačného poplatku na ďalší z O2 paušálov alebo O2 Dáta.

Nielen Telekom, ale už aj O2 ponúka dvojičky telefónov. Modrý operátor spustil túto akciu počas valentínskeho týždňa, teda od 11. do 17. februára.

Valentínsku dvojičku môžete získať k novoaktivovanému Zlatému alebo Platinovému O2 Paušálu, pri prenose čísla aj pri zmene z nižších paušálov na vyššie.

Prostredníctvom promokódu získate aj mesačnú 5-eurovú zľavu po dobu 2 rokov na ďalší z programov O2 Paušál, či O2 Dáta. Promokód si budete môcť aktivovať najneskôr do konca marca 2019.

Ak si v tomto týždni kúpite k niektorému z vyššie uvedených pakušálov smartfón Huawei P20 Lite (na výber v čiernej a modrej farbe), získate ako darček Huawei Y6 Prime (2018).

Huawei P20 Lite patrí od svojho uvedenia na trh medzi najpredávanejšie smartfóny u všetkých našich troch operátorov, ktorí k paušálom ponúkajú dotované zariadenia.

Ponúka elegantný dizajn, moderný 5,84'' Full HD+ displej a výborný pomer cena / výkon. Všetko dôležité o tomto dual SIM androide sa dozveiete z našej recenzie Huawei P20 Lite - zas o pol triedy vyššie.

Huawei Y6 Prime (2018) poteší menej náročného používateľa, ktorému stačí 5,7'' natiahnutý HD+ displej, štvorjadrový procesor, 3 GB operačná pamäť RAM a 32 GB úložisko. Vzadu nájdeme len jeden 13 Mpix fotoaparát, vpredu 8 Mpix kameru.

Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v článku Základné info: Huawei Y6 Prime (2018). K darovanému smartfónu Huawei Y6 Prime pridá O2 aj originálne transparentné puzdro za symbolickú cenu 1 cent.

Operátor na svojej stránke upozorňuje, že Huawei Y6 Prime (2018) je darčekom vo Valentínskej akcii s Huawei, preto sa naň nevzťahuje záruka.

Ponuka platí len pre fyzické osoby, nie podnikateľov a do vypredania zásob.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Matej 11.02.2019 - 19:32

Milujem tieto akcie hlavne že telefón predražený u operátora takze si zaplatí podstate zákazník aj jeden aj druhý :)

Celá diskusia 1 príspevok