Na hlasovanie v ankete Mobil roka 2018 powered by O2 máte už len dva dni

Dvanásty ročník ankety, v ktorej spolu s vami hľadáme najlepšie smartfóny a gadgety minulého roka sa blíži ku koncu. Nenechajte si ujsť príležitosť vyhrať jednu z dvanástich atraktívnych cien.

Ak chcete vyhrať odolný smartfón, akčnú kameru, opravu rozbitého displeja, robotický vysávač, párty reproduktor, športové slúchadlá alebo softvérovú ochranu, nezabudnite zahlasovať za najlepšie smartfóny, príslušenstvo a gadgety minulého roka na webe www.mobilroka.sk.

Zaberie vám to dve minúty času a navyše získate šancu získať na hodnotnú výhru v poctivej ankete. Jej garantom sú mediálni partneri Fony.sk, TECHBOX a TOUCHIT.

Hlasovať môžete už len dnes a zajtra, teda do polnoci 12. februára 2019. Zvládnete to raz dva aj z mobilu. A nezabudnite, že každý hlas je dôležitý.

Výsledky v ankete Mobil roka totiž zbierame už dvanásty rok. Pred desiatimi rokmi ste napríklad za Štýlový mobil roka 2008 vybrali Apple iPhone 3G a za Pracovný mobil roka viac než tretina hlasujúcich označila Sony Ericsson Xperia X1.

Tento rok je to opäť veľmi napínavé. Za mobilné telefóny hlasujeme v kategóriách Špičkový, Rozumný a Výhodný mobil roka, chýbať nemôžu ani kategórie Inteligentné hodinky, Bluetooth reproduktor či Bluetooth slúchadlá nasledované Gadgetmi roka 2018.

Vlani ste za Špičkový mobil roka vybrali Samsung Galaxy Note 8, za Rozumný Honor 9 a za Výhodný viac než tretina hlasujúcich označila Huawei P10 Lite. Sme veľmi zvedaví, ktoré značky smartfónov vás zaujmú tentoraz.

Anketa Mobil roka nám vďaka vašim hlasom ukazuje, akým smerom sa trh s mobilnými telefónmi vyvíja. Tak neváhajte a označte na webe Mobilroka.sk práve tých vašich favoritov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu