Spigen prezradil dizajn Huawei P30 a P30 Pro

V internetovom obchode známeho výrobcu príslušenstva pre mobilné zariadenia si už viete kúpiť ochranný kryt na zatiaľ neuvedené top modely od Huawei. Zverejnené snímky prezradili dizajn, počet objektívov fotoaparátov aj umiestnenie konektorov.

Vďaka priesvitnému obalu vidno novinky v celej kráse. Potvrdilo sa tak to, o čom sa doteraz špekulovalo. Huawei P30 by mal dostať trojitý zadný fotoaparát, vyšší model P30 Pro sa zrejme bude pýšiť štvoricou snímačov.

obal pre Huawei P30

Obidve verzie by mali dostať natiahnutý displej s minimálnym výrezom na prednú kameru. Čítačku odtlačkov nevidno, bude tak pravdepodobne integrovaná do displeja. Tradičný 3,5 mm jack dostane len Huawei P30, na obale pre P30 Pro otvor na audio konektor nevidno.

obal pre Huawei P30 Pro

Fotoaparáty obidvoch modelov vystupujú nad úroveň zadnej steny, a tak vhodné puzdro pomôže zarovnať výšku a ochráni objektívy pred poškriabaním.

Pripravované novinky nebudú mať premiéru na februárovom MWC v Barcelone, ale až koncom marca. Presný termín zatiaľ nepoznáme, vieme len miesto konania prezentácie - má ním byť Paríž.

Zdroj: spigen.com, spigen.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu