Hviezdna porota speváckej šou SuperStar 2018 je odhalená

PR · Jedna z najsledovanejších speváckych šou sveta sa vracia na obrazovky televízií Markíza a Nova.

Už o niekoľko týždňov budú mať diváci možnosť sledovať cestu nádejných spevákov a speváčok, ktorí budú bojovať o titul SuperStar 2018 a rozprávkovú výhru v hodnote 75 000 eur.

O tom, či majú súťažiaci na to byť SuperStar, budú musieť presvedčiť hviezdnu porotu. Do nej zasadne ostrieľaný porotca Pavol Habera, novodobý idol Ben Cristovao, rebel a spevák skupiny Monkey Business Matěj Ruppert a za dámy trojicu doplní krásna a empatická speváčka Katarína Knechtová.

„Znova idem, aj s mojimi novými priateľmi v porote, nejakému šikovnému dievčaťu alebo chlapcovi pootvoriť dvere k povolaniu, ktoré je najúžasnejšie na svete – byť spevákom. SuperStar je matkou všetkých talentových súťaží a ja som rád, že som od samého začiatku jej súčasťou. Táto súťaž má totiž zmysel a baví ma byť jej súčasťou,“ prezradil Pavol Habera, ktorý sa členom poroty SuperStar, či už samostatnej slovenskej alebo „federálnej“, stane už ôsmy raz.

Ben Cristovao súťažou SuperStar sám prešiel, v roku 2009 bol jedným z finalistov. Teraz je z neho úspešný spevák a hudobník. Navyše je jedným z najobľúbenejších Čechov na sociálnych sieťach, kde má takmer milión sledujúcich fanúšikov. K porotcovaniu v šou má ale rešpekt: „Je to obrovská zodpovednosť, pretože môžete významne ovplyvniť, ako sa bude ďalej vyvíjať niekoho život.“

„Nechcem ľuďom ubližovať, ale naopak chcem, aby sa o sebe niečo nové dozvedeli a prípadne sa pozreli na svoje spievanie z trochu iného uhla,“ hovorí Katarína Knechtová. Katarína patrí medzi najobľúbenejšie slovenské speváčky, ale úspechy žne aj v Českej republike. Na konte má obrovské hity ako „Muoj Bože“ alebo „Spomaľ“.

A aké bolo rozhodovanie o účasti v porote SuperStar pre Matěja Rupperta, ktorý exceluje ako spevák obľúbenej skupiny Monkey Business? „Rozhodovanie bolo v podstate úplne jednoduché. Veľmi sa teším, pretože som pomerne dosť aktívny divák SuperStar.“

SuperStar je prvá televízna spevácka šou, ktorá pobláznila celý svet a dodnes slávi obrovské úspechy. Od svojho prvého uvedenia na obrazovky až do súčasnosti videlo tento formát 460 miliónov ľudí na celom svete a bol vysielaný v desiatkach krajín. SuperStar objavuje nové spevácke talenty a divákom predstavuje ich dramatickú cestu za vytúženým snom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu