Hľadáme Bluetooth slúchadlá roka 2018

V kategórii Bluetooth slúchadiel nájdete osem favoritov, ktorí sa uchádzajú o vašu priazeň. Pomôžte nám vybrať to najlepšie, čo uplynulý rok priniesol.

V dvanástom ročníku ankety Mobil roka 2018 powered by O2 môžete hlasovať v 7 kategóriách. Hľadáme nielen najlepšie smartfóny, ale aj príslušenstvo, ktoré nám z používania smartfónu poskytuje lepší zážitok. Napríklad rôzne gadgety, inteligentné hodinky, bezdrôtové reproduktory a podobne.

Samostatnú kategóriu v našej ankete máme aj pre Bluetooth slúchadlá, vďaka ktorým si môžeme vychutnávať hudbu, a to bez použitia zbytočných káblov. Do nášho výberu sme zaradili osem rôznych slúchadiel od výrobcov tak, aby boli zastúpené nielen dizajnové kúsky, ale aj slúchadlá na šport či na bežné používanie.

Hlasovať za svojho favorita medzi bluetooth slúchadlami môžete na stránke www.mobilroka.sk. Čas máte najneskôr do 12. februára. Nezabudnite, že každý hlasujúci bude zaradený do žrebovania o 12 skvelých cien.

V kategórii Bluetooth slúchadlá roka 2018 sú nominované tieto modely:

Bang & Olufsen BeoPlay H9i

Technologicky nabité slúchadlá z prémiových materiálov, s aktívnym odhlučnením a funkciou handsfree. Vyhotovenie z teľacej kože nie je prekvapením, ale štandardom tejto značky. Mušle majú pamäťovú penu, takže sa prispôsobia každému uchu. Aj vďaka tomu sa dajú nosiť tak dlho, ako len chcete, bez zbytočného tlaku alebo potenia. Na ovládanie hudby a hlasitosti je tu dotyková plocha. Zvuk je vyladený špičkovo, cez mobilnú aplikáciu sa dá upraviť aj podľa vašej nálady.

Beyerdynamic Lagoon ANC

Slúchadlá od zvukového špecialistu. Lagoon majú aktívne odhlučnenie so zaručením kvalitného zvuku s ANC alebo bez ANC. Na ovládanie a prispôsobenie sa dá použiť mobilná aplikácia a dotyková plocha na slúchadlách. Výrobca doplnil štandardné prepojenie cez Bluetooth o technológiu MOSAYC na prispôsobenie zvuku. Zvuk bez kompromisov oceníte v lietadle alebo v kancelárii. Slúchadlá sú skladateľné, aby na cestách zabrali čo najmenej miesta.

Bose SoundSport Free

Skutočne bezdrôtové slúchadlá pre tých, čo chcú výborný zvuk a spoľahlivé držanie v uchu. Sú väčšie než iné modely na trhu, ale odmenou je 5-hodinová výdrž na jedno nabitie v nabíjacej kolíske. Majú aktívne odhlučnenie, preto sú vhodné aj na cestovanie, napríklad vlakom alebo lietadlom. Ovládajú sa cez multifunkčné tlačidlo. Systém držania v uchu výrobca povýšil na novú úroveň. Sú teda vhodné aj pre tých z vás, ktorým prekáža príliš veľké zatláčanie slúchadiel do ucha. Poteší odolnosť voči ošplechnutiu vodou (IPX4). Viac informácií o slúchadlách nájdete v článku Bose SoundSport Free: bezdrôtové Bluetooth slúchadlá pre športovcov.

Bowers & Wilkins PX Wireless

Zaujímavosťou sú oválne mušle s bohatým polstrovaním, ktoré ich predurčuje na dlhodobé nosenie. Slúchadlá vydržia až 22 hodín prehrávania hudby na jedno nabitie. Keď sa batéria vybije, dajú sa použiť ako klasické káblové slúchadlá. Podporujú aktívne odhlučnenie v rôznych režimoch. Spoľahlivo poslúžia v kancelárii, lietadle, ale aj na ulici. Keď oddialite mušľu od ucha alebo si ich zavesíte na krk, PX Wireless automaticky pozastavia hudbu. Opätovné nasadenie znova spustí prehrávanie.

Huawei AM61

Slúchadlá zvládnu bežný tréning a nezľaknú sa ani behu. Aretačné vložky udržia mušle v uchu aj pri náročnejších činnostiach. Odolajú dažďu, potu alebo prachu. Sú vhodné do akýchkoľvek podmienok, poslúžia aj na telefonovanie. Zavesením na krk sa mušle magneticky spoja a prehrávanie hudby sa pozastaví. Ich rozpojením sa prijme hovor. Do detailu premyslené slúchadlá od Huawei. Recenziu nájdete v článku Huawei AM61 - štyridsaťeurové prekvapenie.

JBL Tune 500BT

Bezdrôtové slúchadlá s prítlakom na uši. Vhodné pre každého, kto chce väčšie mušle, ale zároveň hľadá kompaktný model. Plastová konštrukcia má pozitívny vplyv na hmotnosť, zároveň je dostatočne pevná. Výrobca našiel správne vyváženie stability pri ich nosení a tlakom pôsobiacim na vašu hlavu. Vďaka skladateľnému systému nezaberú v batohu veľa miesta. Technológia JBL Pure Bass bude vyhovovať aj záujemcom o silnejšie basy. Tento zvukový systém vytvára potrebnú dynamiku basov, zároveň však ponecháva čistotu zvuku. Pripojiť k nim môžete dve zariadenia naraz.

Marshall Major III Bluetooth

Bezdrôtové slúchadlá, ktoré nájdete aj v káblovej verzii. Vylepšená tretia generácia má zachovaný pôvodný dizajnový štýl. Jemné vylepšenia potešia nových aj stálych fanúšikov tejto špičkovej série. Na jedno nabitie vydržia 30 hodín prehrávania hudby. Majú skladateľný systém, čo uľahčuje ich prenášanie. Už tak kompaktné slúchadlá so 40 mm meničmi zaberú ešte menej miesta. Novinka má ešte jemnejšie náušníky, čo je jedna z najdôležitejších vlastností slúchadiel s prítlakom na uši. Ovládanie cez viacsmerové tlačidlo je jedným z poznávacích znamení tohto modelu.

Sony WH-1000XM3

Špičkové slúchadlá s aktívnym odhlučnením. Sony ukazuje, ako majú vyzerať trendy v oblasti technológie odhlučnenia zvuku. Je to už tretia generácia tejto série a výrobca automatické odhlučnenie opäť vylepšil. Slúchadlá rozpoznajú okolie, v ktorom sa pohybujete a podľa toho zmenia režim. Extra záležitosťou je podstatne silnejšie redukovanie okolitých hlasov. Dokonalé odhlučnenie v lietadle, v kancelárii, ale aj špeciálnom bezpečnom režime na ulici. Za 10 minút ich nabijete na 5 hodín používania. Na zlepšenie kvality zvuku je tu funkcia merania atmosférického tlaku a automatické prispôsobenie reprodukcie podľa toho, ako máte slúchadlá nasadené.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. Každý, kto sa do hlasovania zapojí bude zaradený do súťaže až o 12 atraktívnych cien.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu