Vyhrajte skvelé ceny vďaka ankete Mobil roka 2018 powered by O2

Vyberte spolu s nami najlepšie mobilné zariadenia minulého roka a získajte šancu vyhrať jednu z dvanástich hodnotných cien.

V tradičnej ankete Mobil roka 2018 powered by O2 už po dvanásty raz hľadáme najlepšie smartfóny, príslušenstvo a gadgety uplynulého roka. A začíname opäť symbolicky - dvanásty ročník spúšťame 12. januára 2019. Celý mesiac budete môcť označovať vašich favoritov v siedmich kategóriách.

Tri významné slovenské médiá venujúce sa celému spektru mobilných telefónov opäť spojili svoje sily, aby s vašou pomocou vybrali tie najlepšie zariadenia minulého roka. Mobil roka má už svoju tradíciu, veď v prvom ročníku viac než polovica hlasujúcich dala svoj hlas ľudovej Nokii 6300 a o rok neskôr ste už ako štýlový mobil roka vybrali iPhone 3G.

Doba sa mení a časom si úpravu žiadali aj jednotlivé kategórie. Nezmenil sa však poctivý a odborný princíp ankety, v ktorej minulý rok o výsledkoch rozhodlo viac než 13-tisíc zainteresovaných čitateľov. Čím viac vás bude, tým budú výsledky presnejšie a relevantnejšie.

Preto neváhajte a na webe www.mobilroka.sk označte najlepší špičkový, rozumný a výhodný mobil roka 2018. Osem smartfónov do jednotlivých kategórií nominovalo niekoľko zástupcov odbornej komisie, výsledky hlasovania sú už len na vás.

Základné kategórie dopĺňa trojica kategórií venovaných príslušenstvu: Inteligentné hodinky, Bluetooth reproduktor a Bluetooth slúchadlá roka 2018. K tomu sme minulý rok pridali úplne novú kategóriu Gadget roka 2018. Sme úprimne veľmi zvedaví, ktoré nominované zariadenia vás oslovia najviac.

Načasovanie ankety súvisí s jej ročníkom - od 12. januára do 12. februára 2019 však bude už len na vás, ktoré mobilné zariadenia sa stanú tými najlepšími. Vďaka tomu sa tiež zúčastníte žrebovania o deväť hodnotných cien.

Vďaka generálnemu partnerovi ankety Mobil roka 2018 powered by O2 možno budete o mesiac nahrávať videá zo športovej kamery GoPro HERO Session. Alebo sa na vás usmeje šťastie z trochu inej strany a vďaka hlasovaniu v ankete už nebudete musieť vysávať, obávať sa vírusov či špekulovať, ako ozvučiť jarnú záhradnú oslavu. Ceny, ktoré po ukončení ankety poputujú náhodne vyžrebovaným hlasujúcim sú tento rok viac než atraktívne.

Každý účastník sa môže ankety zúčastniť len raz, a to hlasovaním na webe Mobilroka.sk. Poctivé výsledky môžeme dosiahnuť jedine svedomitým prístupom oboch strán. Tešíme sa preto na všetky zodpovedné hlasy.

HLASUJTE TU

A keď už budete očami skúmať web Mobilroka.sk, nezabudnite si tiež pozrieť minulé ročníky. Na ich základe si môžete vytvoriť názor, ako sa slovenský trh s mobilnými telefónmi už dvanásť rokov vyvíja a formuje.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu