AirDots Pro: cenovo dostupnejšia konkurencia AirPods od Xiaomi

Novinka ponúkne lacnejšiu alternatívu k bezdrôtovým slúchadlám od Apple. AirDots Pro prepojíte s Androidom, iOS aj Windowsom. Sú vybavené potlačením šumu a môžete nimi ovládať hovory, hudbu či hlasového asistenta.

Xiaomi AirDots Pro potešia tých, ktorým prídu AirPods od Apple príliš drahé. Majú podobný dizajn, pričom sa snažia poskytnúť cenovo dostupnejšiu alternatívu. Stoja 399 CNY, čo je v prepočte zhruba 50 eur.

Hmotnosť jedného slúchadla je 5,8 g. Novinka ponúkne viacero funkcií. Má dotykové tlačidlá, pomocou ktorých môžete ovládať hovory, hudbu či spustiť hlasového asistenta.

Základné parametre:

Hmotnosť slúchadla 5,8 gramov, celková hmotnosť s puzdrom 58 gramov, dotykové ovládanie, odolnosť: IPX4, doba nabíjania: 1 hodina, výdrž 4 hodiny, Bluetooth 4.2, dosah: 10 metrov, USB-C konektor na nabíjanie, kompatibilita Android, iOS, Windows..

Slúchadlá dokážu fungovať nezávisle od seba bez toho, aby bola ovplyvnená výsledná kvalita zvuku. Nabijete ich cez USB-C približne za jednu hodinu a podľa výrobcu vydržia štyri hodiny prehrávania hudby. Sú odolné voči ošplechnutiu s ochranou IPX4 a vybavené aktívnym potláčaním šumu pre hovory.

Fungujú pomocou rozhrania Bluetooth 4.2 a podporujú Android, iOS aj zariadenia s Windows. Budú dodávané s nabíjacím káblom, ochranným puzdrom, ktoré poslúži na nabíjanie, gumenými štupľami v troch veľkostiach a manuálom. Predaj v Číne odštartoval 11. januára.

Zdroj: item.mi.com

Diskusia k článku:

Peter Ragula 18.01.2019 - 18:13

Kedy budú dostupné na slovenskom trhu? (Prosím aj dátum keď bude)

Celá diskusia 1 príspevok