Huawei P20 a P20 Pro dostávajú na Slovensku aktualizáciu na Android 9

Huawei pred nedávnom sprístupnil najnovšiu verziu Androidu Pie pre majiteľov radu P20. V týchto dňoch sa spolu s nadstavbou EMUI 9 dostáva na zariadenia slovenských používateľov.

Inštalačný balík s očakávanou aktualizáciou má viac než 4 GB, preto na jeho stiahnutie odporúčame použiť stabilné Wi-Fi pripojenie.

Vylepšená navigácia v systéme umožňuje ovládanie gestami, medzi novinkami nájdete sekciu Digitálne zdravie a súčasťou novej verzie je funkcia HiVision, ktorá umožňuje rozpoznať významné pamiatky či slávne umelecké diela. Stačí zamieriť fotoaparátom smartfónu na objekt a používateľ dostane potrebné informácie.

Najnovšia verzia EMUI prináša aj druhú generáciu technológie GPU Turb 2.0. Dokáže zdokonaliť dotykové ovládanie v hrách a funguje v spolupráci s funkciou App Assistant, vďaka čomu by malo byť hranie mobilných hier ešte plynulejšie.

Novinkám, ktoré prináša Android 9 Pie, sme sa venovali v článku Android P: ovládanie gestami, umelá inteligencia a jednoduchosť.

Za čitateľský tip a screenshoty ďakujeme.

Diskusia k článku:

Nightmare 26.12.2018 - 09:23

fu 4GB to uz je nieco

Tomas26.12.2018 - 14:25 Trvalý odkaz

3GB softvéru od čínskej vlády

Vlastimil26.12.2018 - 18:05 Trvalý odkaz

Vidím že dva predošlé komenti písali určite znalý experti v danej problematike. Asi veľa čítali odborné články od politikov z bruselu :D

Nepotrebné časti OS sa zmažú alebo sú stále v zariadení a zaberajú zbytočné MB?

Tomas26.12.2018 - 18:12 Trvalý odkaz

Vidim, ze predosly koment nepochopil vtip

Celá diskusia 52 príspevkov