Xiaomi láka na nový smartfón s prívlastkom Play

Novinka sa prezentuje ako smartfón pre mladých, s malým výrezom v displeji pre prednú kameru. Zadná strana pripomína Huawei P20. Oficiálne predstavenie je naplánované na 24. decembra.

Nedávno sme vás informovali o smartfóne s modelovým označením M1901F9T / M1901F9E, ktorý sa objavil v čínskom certifikačnom úrade TENAA. Mnohí sa domnievali, že by mohlo ísť o nový Redmi 7. Teraz to podľa propagačných materiálov vyzerá, že telefón ponesie označenie Play.

Podľa zverejnených parametrov sa dočkáme natiahnutého 5,84-palcového natiahnutého Full HD+ displeja s malým výrezom a osemjadrového procesora s výkonom 2,3 GHz, ktorý doplní 3 GB, 4 GB alebo 6 GB operačná pamäť RAM.

Vnútorné úložisko má byť takisto v troch kapacitách: 32 GB, 64 GB a 128 GB. Nemá chýbať podpora pamäťových kariet do 256 GB, duálny 12 Mpix fotoaparát vzadu a predná 8 Mpix kamera. Čítačku odtlačkov vidno na zadnej strane.

Novinka chce zaujať pestrými farbami. Oficiálne predstavenie je očakávané 24. decembra, kedy bude mať Xiaomi svoju Play konferenciu.

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu