Na jeden záber: Xiaomi Redmi 6

Možno sa vám nechcú čítať dlhé textové recenzie, a tak si radšej vypočujete kolegu Richarda, ktorý sa o sympatickom androide snažil vo videorecenzii povedať to najdôležitejšie.

Xioami Redmi 6 ponúka moderný natiahnutý displej s 5,5-palcovou uhlopriečkou, ale bez výrezu. K dispozícii tak budete mať plnohodnotnú notifikačnú lištu. Pokiaľ ste menej náročný používateľ, zrejme vám HD+ rozlíšenie obrazovky nebude prekážať. Poteší nízka hmotnosť necelých 147 gramov a 72 mm šírka konštrukcie.

Výhodou smartfónov značky Xiaomi je šikovná používateľská nadstavba MIUI s množstvom nastavení a úprav podľa vlastných predstáv. V Redmi 6 už beží najnovšia verzia MIUI 10. V recenzii, ktorú sme nazvali Xiaomi Redmi 6 - štýl za stopäťdesiat, nájdete nielen naše skúsenosti z testovania, ale aj ukážky prostredia novej nadstavby.

Záujemcovia o dual SIM ocenia samostatný slot na pamäťovú kartu, takže neprídu o možnosť mať naraz vložené dve SIM karty. Pozor na absenciu NFC, bezkontaktné platby mobilom tak s Redmi 6 nevyužijete. Kvalitu fotoaparátov si môžete pozrieť v článku Takto fotí Xiaomi Redmi 6, kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v tradičnom základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu