Vybrané smartfóny Honor získate v decembri za nižšiu cenu

Honor pred Vianocami nadelil svojim fanúšikom zľavy. Za zníženú cenu teraz kúpite Honor 10, Honor Play, Honor 9 Lite, Honor 7A a Honor 7S.

Z modelov dostupných vo vianočnej akcii si vyberie nenáročný zákazník, ale aj záujemca o výkonný smartfón s podporou umelej inteligencie.

Honor 10 teraz kúpite už od 349 eur. Dostanete za to elegantný 5,84-palcový dual SIM s viacfunkčnou čítačkou odtlačkov na prednej strane, výkonný čipset Kirin 970 a duálny fotoaparát, ktorý využíva druhú generáciu umelej inteligencie. Kompletnú recenziu nájdete v článku Honor 10 - útok proti vlastným.

Výkonom sa nedá zahanbiť ani Honor Play. Aj keď výrobca tvrdí, že je zameraný hlavne na hráčov, určite zaujme aj bežného používateľa. Za 299 eur získate veľký natiahnutý 6,3'' Full HD+ displej, Kirin 970 a slušnú 3750 mAh batériu, ktorá sa pri hraní hier vybíja naozaj pomalu. Všetko dôležité sa dozviete z recenzie Honor Play - lacný, ale mocný.

Honor 9 Lite patrí u našich operátorov právom medzi najobľúbenejšie smartfóny. Ponúka dobrý pomer cena/výkon a aktuálne ho u vybraných predajcov kúpite za 179 eur. V recenzii nadpis sme ocenili moderný dizajn s pekným displejom, odomykanie tvárou, rýchlu čítačku odtlačkov s gestami a šikovné používateľské prostredie EMUI. Dnes tak populárny efekt rozmazania pozadia si užijete aj na prednom fotoaparáte.

Honor 7A zaujme len nenáročných zákazníkov, ktorí hľadajú plnohodnotný dual SIM android so samostatným slotom pre microSD kartu a vystačia si s 5,7'' natiahnutým HD+ displejom, Snapdragonom 430, 13 Mpix fotoaparátom a 3 GB RAM pamäťou. Bonusom navyše je čítačka odtlačkov. Cena je stanovená na 119 eur a podrobné špecifikácie nájdete v základnom infe.

Najlacnejším modelom v akciovej ponuke je Honor 7S za 96,90 eur. Dostal 5,45'' HD+ displej s pomerom strán 18:9, štvorjadrový procesor od MediaTeku, kombináciu 2 GB RAM so 16 GB úložiskom a 13 Mpix zadný fotoaparát so svetelnosťou f/2.0.

Čítačku odtlačkov ani rýchle nabíjanie 3020 mAh batérie nehľadajte. Možno skôr oceníte jeho 142-gramovú hmotnosť a šírku konštrukcie 71 mm.

Uvedené smartfóny kúpite za zverejnenú cenu u vybraných predajcov s oficiálnou distribúciou.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 04.12.2018 - 17:54

na Alze ku Honoru 7A a 9 lite aj Gift box zdarma

Celá diskusia 1 príspevok