Orange: Samsung Galaxy A9, J4+ a J6+ v akciovej ponuke

Vo vianočnej ponuke dotovaných zariadení Orangeu nájdete aj trojicu noviniek od Samsungu. Dva modely radu Galaxy J, ktorým nechýba čítačka odtlačkov ani odomykanie telefónu tvárou, a prvý smartfón na svete so štyrmi fotoaparátmi vzadu.

Samsung Galaxy J4+ a Galaxy J6+ sú vybavené zadným krytom so skleneným vzhľadom, čítačkou odtlačkov v bočnej stene, 6-palcovým displejom s pomerom strán 18,5:9, HD+ rozlíšením, 32 GB úložiskom a 3300 mAh batériou.

Obidva disponujú funkciou rozpoznávanie tváre pre jednoduché odomknutie telefónu a spája ich aj operačný systém Android 8.1 Oreo, a 13 Mpix fotoaparát s clonovým číslom f/1.9. Galaxy J6+ sa líši sekundárnym 5 Mpix snímačom a 3 GB operačnou pamäťou. Lacnejší model Galaxy J4+ dostal iba 2 GB RAM.

Podrobné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe Galaxy J4+ a Galaxy J6+.

Samsung Galaxy J4+ kúpite v Orangei v čiernej farbe, Galaxy J6+ je dostupný v žiarivej červenej. Cena obidvoch smartfónov začína pri najvyšších paušáloch na jednom eure.

Samsung Galaxy A9 láka na štvoricu snímačov vzadu. Hlavný s 24 Mpix rozlíšením a clonovým číslom f/1.7 využijete na bežné fotografie a poslúži aj pri snímaní v zhoršených svetelných podmienkach. 10 Mpix teleobjektív s clonou f/2.4 ponúka dvojnásobný optický zoom.

Širokouhlý 8 Mpix fotoaparát so 120° uhlom záberu oceníte pri snímaní krajiny, historických pamiatok, skupinových fotografií alebo v interiéri. Štvrtý 5 Mpix fotoaparát so svetelnosťou f/2.2 a so selektívnou hĺbkou ostrosti vytvorí fotografie s rozmazaným pozadím. Fanúšikov selfie poteší predná 24 Mpix kamera.

Medzi hlavné špecifikácie patrí 6,3-palcový natiahnutý Full HD+ displej, Snapdragon 660, 6 GB RAM a 128 GB vnútorná pamäť. Všetko dôležité o hardvérovej výbave sa dočítate v našom základnom infe.

Čierny Samsung Galaxy A9 kúpite v Orangei od 320 eur, plná cena je u operátor stanovená na 580 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

MIROCK 27.11.2018 - 07:17

samsung stratil sudnost ... ta Jckova rada ...kto by chcel uz tieto lopaty ...najlepsia J5 2017 potom uz same nezmysly

Celá diskusia 1 príspevok