Lenovo Yoga Book C930 na Slovensku

V predvianočnom období sa na Slovensku začala predávať druhá generácia konvertibilného tabletu s duálnym displejom, výkonným hardvérom, OS Windows 10 Home a veľmi odvážnou cenovkou. (živé fotografie)

Novinku zo septembrovej výstavy IFA 2018 môžeme považovať za nástupcu inovatívneho tabletu Yoga Book. Jeho recenziu si môžete prečítať v článku s názvom Lenovo Yoga Book - vždy máte na výber. Mohli ste totiž vyberať medzi verziou s Androidom a Windows.

Tentoraz však výrobca stavil iba na operačný systém Microsoftu, zrušil 3,5 mm jack, slot na SIM kartu a vylepšil druhý displej. Konvertibilná konštrukcia ostala. Pánty s dizajnom hodinkového náramku sa otáčajú o 360 stupňov a ponúkajú hladký a plynulý prechod medzi štyrmi režimami – Surfovanie, Sledovanie, Tvorenie a Písanie.

Lenovo Yoga Book C930 prichádza s duálnym monitorom a technológiou E-Ink, ktorý poslúži aj ako elektronická čítačka kníh. Klasický farebný IPS displej s 10,8-palcovou uhlopriečkou a vysokým rozlíšením 2560 x 1600 pixelov spolupracuje s E-Ink monitorom, ktorý funguje ako poznámkový blok, notes na kreslenie, elektronická čítačka a dotyková klávesnica v jednom.

Za vysokou cenovkou sa ukrýva hardvérová výbava pre náročných. V novinke pracuje siedma generácia procesora Intel Core i5 doplnená 4 GB operačnou RAM pamäťou a 256 GB SSD úložiskom. Nechýba slot na microSD karty do veľkosti 512 GB. V obidvoch bočných stenách sa nachádza USB-C konektor a stereo reproduktory s technológiou Dolby Atmos.

Tablet by mal zvládať deväť hodín práce na jendo nabitie. Súčasťou balenia bude opäť aj dotykové Bluetooth pero.

Podrobné špecifikácie sa dočítate v základnom infe, kde nájdete aj viac živých fotografií.

Tablet Lenovo Yoga Book C930 je na Slovensku dostupný v sivej farbe, odporúčaná cena začína na sume 1499 eur. Vysoká cenovka neodradí zrejme len používateľov, ktorí hľadajú tento typ produktu a ocenia výhody duálneho displeja.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu