Na Samsungu S9 a S9+ si môžete vyskúšať beta verziu rozhrania One UI

Majitelia niektorého z tohtoročným top modelov radu Galaxy S sa môžu zúčastniť testovania nového prostredia určeného na ovládanie smartfónu jednou rukou.

Na nedávnej developerskej konferencii SDC Samsung ukázal, ako si predstavuje budúcnosť skladacích smartfónov a uviedol aj novú verziu používateľského prostredia One UI, ktoré umiestňuje najrelevantnejší obsah do spodnej polovice obrazovky.

Podľa Samsungu je to prirodzenejšie a pohodlnejšie pre držanie zariadenia jednou rukou. Napríklad smartfónu s veľkým ohybným displejom. Ten svoj nazval Infinity Flex Display. Spolu One UI umožní telefón používateľom robiť veci, ktoré s obyčajným mobilom nie sú možné.

Nové rozhranie si môžu vyskúšať aj bežní majitelia modelov Galaxy S9 a S9+, nemusia patriť medzi developerov. Samsung nedávno odštartoval beta program One UI, stačí sa zaregistrovať v aplikácii Samsung Members. Prihlášku na testovanie nájdete v časti Oznámenia.

Aktualizačný balík má približne 1 GB, preto na jeho stiahnutie odporúčame použiť Wi-Fi pripojenie.

Zdroj: sammobile.com

Diskusia k článku:

Marian 19.11.2018 - 17:49

Ahojte. Celkom ma to zaujalo. Tak som to hneď chcel skúsiť. Nič také som však v položke oznámenie cez samsung members nenašiel. Kde môže byť problém? Ďakujem.

Lenka Ivančíková19.11.2018 - 21:45 Trvalý odkaz

Je dost mozne, ze to na slovenskom trhu zatial nie je dostupne. nemam S9, na ktorom by som to overila.

Celá diskusia 2 príspevky