Fitbit Charge 3 SE na Slovensku

Inteligentný náramok ponúka vodeodolné hliníkové puzdro, tradičné funkcie, sedemdňovú výdrž na jedno nabitie a NFC pre bezkontaktné platby u obchodníkov.

Telo Fitbit Charge 3 SE je vyrobené z leteckej zliatiny hliníka a krycieho skla Gorilla Glass 3, ktoré chráni dotykový OLED displej. Náramok môžete vziať do bazéna na plávanie, pričom v reálnom čase vidíte priamo na zápästí odplávanú vzdialenosť a iné údaje. Pomocou funkcie SmartTrack, ktorá automaticky rozpozná cvičenie, sa všetko zaznamená do aplikácie Fitbit v spárovanom smartfóne.

Displej s vysokým kontrastom zobrazuje informácie v odtieňoch šedej. Počas cvičenia (na výber máte viac než 15 druhov) náramok meria váš tep aj spálené kalórie. Po prepojení Charge 3 s GPS vo vašom telefóne získate možnosť sledovať na displeji náramka tempo, prejdenú vzdialenosť a vmobilnej aplikácii aj trasu.

Fitbit tiež ponúka monitorovanie spánkových fáz, medzi aplikáciami nechýba počasie, časovač ani stopky. Podrobné špecifikácie sa dočítate v článku Fitbit Charge 3: inteligentný náramok s týždňovou výdržou.

V týchto dňoch spustil Fitbit aktualizáciu systému. Medzi hlavné novinky patrí možnosť rýchlych odpovedí na SMS a WhatsApp správy priamo z dotykového displeja náramka, a pribudla možnosť na displeji prijať alebo odmietnuť prichádzajúci hovor. Mobilná aplikácia bola rozšírená o zaznamenanie váhy a každodenné sledovanie úrovne hydratácie organizmu.

Fitbit Charge 3 SE (Special Edition) sa od štandardnej verzie odlišuje prítomnosťou NFC, použitím prémiových materiálov a súčasťou balenia je aj druhý vymeniteľný náramok.

Firma rokuje so slovenskými bankami o podpore služby Fitbit Pay pre bezkontaktné platby. V budúcnosti tak budete môcť náramkom Charge 3 SE platiť priložením k platobnému terminálu. Cena Charge 3 SE je stanovená na 169 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 14.11.2018 - 19:34

Škoda, že u nás nie je podpora Fitbit Pay, alebo Garmin Pay (V ČR jo). Google Pay žial nemá žiaden náramok. Zrejme je to podmienené wear OS a taký neexistuje.

Lenka Ivančíková14.11.2018 - 21:45 Trvalý odkaz

ako pisem v clanku, Fitbit rokuje so slovenskymi bankami a vraj je to na dobrej ceste. :)

Celá diskusia 2 príspevky