Na jeden záber: Apple iPhone XS Max

Doteraz najvýkonnejší iPhone s veľkým 6,5-palcovým displejom, vylepšenými fotoaparátmi a výbornou výdržou na jedno nabitie. Čo nás potešilo a naopak aj sklamalo, sa dozviete z redakčného videa.

Uvedenie nových iPhonov každoročne rozvíri verejnú diskusiu. Už vlaňajší model iPhone X zožal kritiku za vysokú cenu, tohtoročný iPhone XS Max posunul hranicu ešte vyššie. Tí najnáročnejší, ktorí ocenia 512 GB úložisko alebo chcú skrátka len najvyšší model, si musia pripraviť takmer 1700 eur.

Čo ponúka smartfón v cene výborne vybaveného notebooku? Naše skúsenosti sme už popísali v textovej recenzii, nájdete ju v článku s názvom Apple iPhone XS Max - nech konkurencia závidí. Opäť sa môžete spoľahnúť na kvalitnú a pevne spracovanú konštrukciu, nechýba tlačidlo Mute v bočnej stene a odporcovia zaoblených obrazoviek sa potešia rovnému displeju.

iPhony už tradične patria medzi kvalitné fotomobily a Apple nesklamal ani tento rok. O kúsok ďalej sa posunulo aj rozostrovanie pozadia. O kvalite snímok a videí sa môžete presvedčiť v článku Takto fotí iPhone XS Max. Radosť z dobrej výdrže na jedno nabitie môže pokaziť pohľad na pribalenú nabíjačku, ktorá nepodporuje rýchle nabíjanie.

Podorobnosti o hardvérovej výbave sa dočítate v našom základnom infe a zhrnutie toho najdôležitejšieho sa dozviete z videorecenzie.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Karol 09.11.2018 - 18:00

Kašlite na iPhony :-). Urobte už konečne recenziu na Mate 20 Pro :-)

Tomas09.11.2018 - 20:30 Trvalý odkaz

Hlavne nechapem, ako tak dlho dokazal vraviet o telefone, ktory je takmer rovnaky ako ten co recenzoval minuly rok...:D

martin09.11.2018 - 22:14 Trvalý odkaz

presiel som s XSka na XS max a fuu vcelku aj lutujem.. aa po poslednej aktualizacii OS na oneplus Yke sa iphone akosi nechytam..

janíček13.11.2018 - 22:54 Trvalý odkaz

Bude aj Xr-ko "Na jeden záber" ???

Celá diskusia 4 príspevky