Honor Watch Magic: elegantný dizajn, GPS, NFC a dostupná cena

Prvé smart hodinky od firmy Honor ponúknu 1,2-palcový AMOLED displej, elegantný dizajn, batériu s kapacitou 178 mAh a dostupnú cenu. Spárujete ich s Androidom alebo iOS.

Honor je dcérska spoločnosť firmy Huawei, známa predovšetkým svojimi smartfónmi. Popri nich vyrába aj fitnes náramky, a teraz predstavuje svoje prvé smart hodinky s názvom Honor Watch Magic. Na pohľad sa podobajú už skôr predstaveným Huawei Watch GT, no výbava je oproti nim chudobnejšia.

Základné parametre:

Rozmery: 42,8 x 42,8 x 9,8 mm, hmotnosť: 32,5 g, OS: LightOS, procesor ARM Cortex M4, displej: 1,2’’ s rozlíšením 390 x 390 pixelov (kruh s priemerom 390 px a zobrazením 119 398 px), stupeň odolnosti voči vode 5ATM, Bluetooth 4.2, GPS, GLONASS, Galileo, NFC, 178 mAh batéria, podpora: Android 4.4 a vyšší, iOS 9.0 a vyšší.

Watch Magic ponúknu 1,2-palcový AMOLED displej s rozlíšením 390 x 390 pixelov. Sú poháňané procesorom ARM Cortex M4, ktorý sa stará o chod operačného systému LightOS. Majú ochranu stupňa 5ATM, takže sa napríklad nemusíte obávať ošplechnutia vodou pri umývaní rúk. Vo výbave nechýba Bluetooth 4.2, GPS, GLONASS, Galileo, NFC a batéria s kapacitou 178 mAh, ktorá má podľa výrobcu vydržať týždeň používania.

Medzi špecifikáciami sa nachádza barometer, senzor tepu srdca, gyroskop a akcelerometer. Telo hodiniek kombinuje plast a kov. Honor Watch Magic podporujú minimálne operačný systém Android 4.4 alebo iOS 9.0 a vyšší.

Na domácom trhu sa predávajú v čiernom a striebornom prevedení. Cena je stanovená na 900 juanov, čo je v prepočte približne 114 eur. Európska cenovka by bola navýšená o DPH, dovozné a iné poplatky. Zatiaľ však nie je jasné, či bude novinka dostupná globálne.

Zdroj: Honor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu