Samsung na Facebooku ohol svoje logo. Naznačuje ohybný smartfón?

Príchod smartfónu s ohybným displejom je zrejme na spadnutie. Samsung si dnes na Facebooku zmenil profilovú fotku. Názov výrobcu je tam preložený napoly.

Kórejský výrobca už dlhý čas pracuje na telefóne s ohybným (rolovateľným) displejom. Jeho príchod oznámil v tlačovej správe spolu s prehľadom finančných výsledkov za tretí tohtoročný kvartál. Novému trendu sa chce venovať viacero výrobcov telefónov, Samsung totiž očakáva zvýšený dopyt po jeho flexibilných OLED paneloch.

Prvým komerčne dostupným smartfónom s ohybným displejom, ktorý môžete zložiť a rozložiť ako knihu, je model čínskeho výrobcu Royole FlexPai. Svoje riešenie však zrejme čoskoro ukáže aj Samsung. Napovedá to zmena profilovej fotky na facebookovej stránke Samsung Mobile.

Logo Samsungu je na obrázku ohnuté napoly, čo môže ukazovať na flexibilný displej telefónu, ktorý sa bude dať ohýbať o 180° rovnako, ako spomínaný Royole FlexPai. Výrobca zmenu nijak nevysvetlil, zatiaľ všetko necháva na fantázii fanúšikov. Tí pod obrázkom rozprúdili bohatú diskusiu. Viac informácií sa snáď dozvieme v nasledujúcich týždňoch.

V stredu 7. 11. o 19-tej hodine nášho času sa v rámci Samsung Developer Conference koná Opening Keynote, na ktorom vystúpi aj DJ Koh. Možno sa tak dozvieme nejaké informácie o budúcnosti mobilnej divízie a pripravovaných novinkách.

Zdroj: facebook.com/SamsungMobile

Diskusia k článku:

Nightmare 05.11.2018 - 16:05

Nieco musia spravit ved pomaly pride S10 :)

Celá diskusia 1 príspevok