Nokia 7.1 na Slovensku

Len niekoľko dní po európskej premiére sa novinka Nokie dostáva na slovenský trh. Pýši sa technológiou PureDisplay s podporou HDR10, prémiovým spracovaním a optikou Zeiss.

Nokia 7.1 dostala elegantný dizajn s použitím kontrastných prvkov a rozdielnou povrchovou úpravou kovových častí. Výrobca upriamuje pozornosť na 5,83-palcový natiahnutý Full HD+ displej s technológiou PureDisplay. Vďaka vysokému pomeru kontrastu, väčšiemu jasu a vylepšenému farebnému podaniu má mať výbornú čitateľnosť aj v exteriéri.

Novinka je zaradená do programu Android One, takže sa môžete tešiť na pravidelné a rýchle aktualizácie systému. medzi kľúčové špecifikácie patrí Snapdragon 636, 3 GB operačná pamäť RAM a 32 GB úložisko. V budúcnosti by mal na Slovensko prísť aj variant s kombináciou 4 GB RAM a 64 GB pamäťou.

Zadný fotoaparát tvorí hlavný 12-megapixelový snímač s clonovým číslom f/1.8 a sekundárny s 5 Mpix rozlíšením a svetelnosťou f/2.4. Nechýba podpora umelej inteligencie, filtre ani manuálny režim. Videá zhotovíte maximálne vo Full HD rozlíšení. Podrobné informácie o výbave sa dočítate v článku Základné info: Nokia 7.1.

Nokia 7.1 bude u vybraných slovenských predajcov s oficiálnou distribúciou dostupná vo farbe Gloss Midnight Blue za odporúčanú cenu 339 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu