LG ukázalo dizajn V40 ThinQ

Novinka láka na matnú červenú farbu a sklenený zadný kryt vyrábaný novou technológiou. Sklo potiahnuté filmom s mäkkou textúrou si má udržať pevnosť a tvrdosť, je odolné voči škrabancom a nemá zachytávať ani odtlačky.

LG začína lákať na očakávaný top model V40 ThinQ, ktorý svetu predstaví 3. októbra o 17:00 v New Yorku, resp.4. 10. o 10:00 v Soule.

Na kórejskom webe LG sa objavili nové obrázky, ktoré prvýkrát ukazujú oficiálny dizajn novinky. Snímky dopĺňa krátke video, ktoré upriamuje pozornosť na päticu fotoaparátov (tri vzadu, pravdepodobne dva vpredu) a soft touch povrch zadnej steny s matnou úpravou, ktorá odoláva škrabancom.

Ku konštrukcii výrobca dodáva, že pôjde o tvrdené sklo, ktoré vyrába novou nanometrovou technológiou. Používa sa na dosiahnutie matného hodvábneho pocitu, pričom sklo si udržiava tvrdosť a pevnosť. LG upozorňuje aj na atraktívnu matnú červenú farbu, ktorá má odolávať odtlačkom prstov aj škrabancom, takže má vyzerať dobre za každých okolností.

Výrobca potvrdil aj veľkosť displeja, ktorý bude mať 6,4-palcovú uhlopriečku. Konštrukcia bola upravená tak, aby sa telefón pohodlne držal. Z ďalšej výbavy sa očakáva procesor Snapdragon 845, 8 GB RAM, 256 úložisko a 3300 mAh batéria. Nové zábery potvrdili aj trojicu snímačov fotoaparátu a umiestnenie čítačky prstov na zadnej strane.

Zdroj: social.lge.co.kr

Diskusia k článku:

Začať diskusiu