Samsung Galaxy J4+ a Galaxy J6+ prichádza na Slovensko

Dve nedávno uvedené novinky z cenovo dostupnej série Galaxy J už mieria na slovenský trh. Obidva smartfóny ponúkajú elegantný dizajn a natiahnutý 6'' HD+ displej.

Samsung Galaxy J6+ a Galaxy J4+ sú vybavené zadným krytom so skleneným vzhľadom, čo im dodáva elegantný vzhľad. Obidva disponujú funkciou rozpoznávanie tváre pre jednoduché odomknutie telefónu. Galaxy J6+ má navyše v bočnej stene umiestený snímač odtlačkov prstov.

Spája ich 3300 mAh batéria, 6-palcový displej s pomerom strán 18,5:9, HD+ rozlíšenie 720 x 1480 bodov, operačný systém Android 8.1 Oreo a 13-megapixelový fotoaparát s clonovým číslom f/1.9, vďaka čomu dokáže snímač zachytiť viac svetla, čo oceníte za zlých svetelných podmienok. Galaxy J6+ dostal aj sekundárny 5 Mpix fotoaparát pre snímanie fotografií s rozostreným pozadím. Funkcia Live Focus umožňuje kedykoľvek pred zhotovením snímky alebo aj neskôr upraviť hĺbku ostrosti.

Samsung Galaxy J6+ ponúka 3 GB RAM a veľkosť interného úložiska 32 GB, lacnejší Samsung Galaxy J4+ dostal 2 GB operačnú pamäť RAM a 32 GB úložisko. Obe zariadenia umožňujú rozšíriť úložný priestor pomocou microSD karty až do veľkosti 512 GB.

Podrobné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe Galaxy J4+ a Galaxy J6+.

Oba modely budú na slovenskom trhu dostupné koncom septembra. Odporúčaná cena Galaxy J6+ je stanovená na 229 eur za Galaxy J4+ zaplatíte 179 eur. Na výber rozmanité farebné varianty – model Galaxy J6+ bude v červenej, čiernej a šedej verzii, Galaxy J4+ v ružovej, zlatej a čiernej.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu