Sony Xperia XZ3 sa odhaľuje na prvej snímke

Berlínska IFA začína už o pár dní a jednou z očakávaných noviniek je aj ďalší top model Sony. Uniknutá snímka prezradila dizajn.

O pripravovanom nástupcovi Xperie XZ2, ktorá sa predstavila len pred pol rokom na MWC v Barcelone, sa hovorí už dlhší čas. Teraz si môžeme pozrieť Xperiu XZ3 spredu aj zozadu.

Len nedávno unikla fotografia LG V40 ThinQ, ktoré by malo prísť s päticou fotoaparátov, a už tu máme prémiový android od Sony.

obr: mysmartprice.com

Snímka Xperie XZ3 ukazuje rovnaký dizajn, s akým prišiel tohtoročný rad XZ2. Oblé boky, natiahnutý displej, sklenená konštrukica, vzadu vidno opäť len jeden objektív fotoaparátu a snímač odtlačkov. V pravej bočnej stene sa nachádzajú klávesy ovládania hlasitosti, vypínač a pre Sony tak typická hardvérová spúšť fotoaparátu.

Hovorí sa o Snapdragone 845, 6 GB operačnej pamäti RAM, 128 GB úložisku, 5,7-palcovom Full HD+ displeji, 3240 mAh batérii a chýbať by nemal ani 3,5 mm jack.

Dátum tlačovej konferencie, na ktorej Sony novinku uvedie, zatiaľ nebol oficiálne potvrdený. Dátum na displeji smartfónu napovedá, že to bude vo štrvtok 30. augusta. Na IFA 2018 nebude chýbať ani zástupca našej redakcie, a tak sa môžete tešiť na informácie z prvej ruky.

Zdroj: mysmartprice.com

Diskusia k článku:

Nightmare 27.08.2018 - 14:06

To rozlozenie vzadu mi pride ako z Nokie - fotak,diodka,citacka...inac neviem na boku to bolo lepsie ako vzadu citacka

adamkofirda@gm…27.08.2018 - 14:55 Trvalý odkaz

Sony keď chce predávať telefóny v USA tak nemôže mať čítačku na boku. Niejaká firma má na to patent...to je aj dôvod prečo Xperie s čítačkou na boku (XZ, X, Z5, Xz Premium...) mali túto funkciu deaktivovanú.

Nightmare28.08.2018 - 08:15 Trvalý odkaz

Par modelov mala takto aj Motorola tusim...

Me_Gusta29.08.2018 - 10:21 Trvalý odkaz

Co viem, tak len Z3 a Z3 play.
Btw je to úplne nepraktická vec, ale skrz natiahnutého displeja a moto módom to bola jediná možná voľba, i keď ja by som bral radšej menší displej a čítačku v predu.

Celá diskusia 4 príspevky